Logg inn

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Si din mening!

Vi ønsker dine innspill til hvordan organisasjonsstrukturen i NHHS burde være.

 
Over lengre tid har det vært arbeidet med organisasjonsstrukturen i studentforeningen. I høst ble det sendt ut en høring, som kulminerte i et intensjonsvedtak fra Foreningsmøte #3 om at NHHS ønsker å gjøre endringer i organisasjonsstrukturen. De største endringene her innebærer at Representantskapet og Ankeorganet for Disiplinærsaker skal legges ned til fordel for et nytt Finansstyret og Kontrollutvalg. Etter dette vedtaket var fattet, ble det satt ned en komite bestående av fire medlemmer som ble presentert på Foreningsmøte #4. Vi har siden da arbeidet med å utforme denne strukturelle endringen, og har skrevet nye vedtekter til NHHS.
 
Vi håper så mange som mulig har lyst til å svare på denne høringen, da det er tilbakemeldingene vi får her (sammen med utkastet vårt) som vil danne grunnlaget for søknaden om vedtektsendringer til Foreningsmøte #1. Det er viktig for oss å få innspill fra flere deler av studentforeningen, da det er du som vet best hvordan dette vil påvirke deg eller din gruppe. 
 
Høringen inneholder et overordnet høringsdokument. Videre kan du finne de nye vedtektene vi har utarbeidet, samt et dokument med forklaringen bak hver paragraf. All informasjon fra forrige høring ligger også vedlagt. I dokumentmappen vil du finne et svarskjema. Dette er en mal med noen spørsmål som vi minimum ønsker tilbakemelding på.
 
Frist for å sende inn høringssvar er søndag 02. februar 2020. Høringssvar kan sendes på mail til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..  

Høringsmappen finner du HER!

Om du har spørsmål kan de rettes til Ingrid Stolt-Nielsen på mail Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller telefon +47 902 61 206. Det er spesifisert i høringsdokumentet hvilket medlem av komiteen som har arbeidet mest med hvilken del av vedtektene om du har spesifikke spørsmål, og du finner alles kontaktinformasjon nederst i dokumentet. 
 
Tusen takk for hjelpen! 
 
 

Med vennlig hilsen

 

Ingrid Stolt-Nielsen

Leder, NHHS Organisasjonskomité