NHHS har tre underutvalg som skiller seg litt fra de andre: UKEN, Bergen Challenge og NHH-Symposiet. UKEN og NHH-Symposiet er prosjektorganisasjoner som gjennomfører et større arrangement på vårparten i henholdsvis partalls- og oddetallsår, mens Bergen Challenge arrangerer studentidrettsfestival på høsten i partallsår.

UKEN

UKEN 22 blir årets største studentdrevne festival. Over 1000 frivillige fUKENsjonærer går sammen for å skape 17 dager med fest og moro! UKEprogrammet blir spekket med alt fra elleville konserter og revy, til verdensrekordforsøk, barne- og eldredager og mye mye mer.

Sentralt under festivalen står UKErevyen, som er selve sjelen til UKEN. Hver UKEN settes det opp en helt egen revy som opptil flere ganger har vunnet NM i studentrevy, senest i år. I tillegg til revy skapes det år etter år elleville opplevelser ved konsertarenaer som UKEteltet og Aulascenen. Store artister har gjestet UKEN gjennom tidene, blant annet Axwell Λ Ingrosso, MØ, Backstreet Boys, Kygo, Veronica Maggio, 50 Cent, The White Stripes, Tiesto og Karpe Diem. Den magiske stemningen som skapes i UKEteltet og Aulaen når noen av verdens største stjerner entrer scenen er helt uvurderlig både for gjester og fUKENsjonærer.

Med revy og konserter i fokus er likevel det beste med festivalen den bredden som finnes både når det gjelder arrangementer og fUKENsjonærenes arbeidsoppgaver! Her finnes det noe for en hver smak, og tre uker med fantastiske opplevelser for store og små gjør at UKEN er et kulturarrangement man ikke burde gå glipp av!

Studentlekene Bergen Challenge

Studentlekene Bergen Challenge (SLBC) er Norges største studentidrettsfestival, med 600 frivillige funksjonærer og 2500 deltakere. Fire dager annenhver høst vil Bergen fylles med studenter fra hele landet. Deltakerne samles i Vestlandets hovedstad for å konkurrere i over 24 ulike idretter. Her finner en alt fra futsal og volleyball til sjakk og E-sport. Med et begivenhetsrikt program skal vi sammen skape en møteplass der idrettsglede og kulturopplevelser står i sentrum.

SLBC er en idrettsfestival, og dette innebærer at vi arrangerer kulturarrangementer i tillegg til idrettsturneringer. Vi setter blant annet opp en revy i Aulaen, arrangerer en spektakulær åpningsseremoni på Festplassen og en eventyrlig bankett i Grieghallen. Her finnes det noe for enhver smak!

Neste Studentlekene Bergen Challenge vil avholdes 12.-16. oktober 2022, og før den tid skal vi vokse til over 650 frivillige funksjonærer. Som funksjonær i Studentlekene Bergen Challenge vil du få muligheten til å sette ditt preg på arrangementet, i tillegg til å bli kjent andre studenter. I slutten av august vil vi gjennomføre vår siste ansettelsesrunde som gir DEG muligheten til å bli med på moroa. Følg oss i sosiale medier for å få med deg alt som skjer!

NHH-Symposiet

NHH-Symposiet er veletablert som en av Europas største studentdrevne næringslivskonferanser og arrangeres utelukkende av studenter ved NHH. NHH-Symposiet tar sikte på å være studentenes stemme i samfunnsdebatten, og skal sette temaer som vi studenter syns er viktige på dagsordenen. Selve konferansen går over to dager og avholdes annethvert år. Siden 1983 har NHH-Symposiet vært en prestisjetung konferanse, og har i dag omlag 350 deltagere.

Konferansen har gjennom årene hatt noen av verdens fremste representanter fra politikk, akademia og næringslivet som bidragsytere. Blant annet kan Martin Wolf, Henry Kissinger, Yngve Slyngstad, Gro Harlem Brundtland, Kåre Willoch og Michael Porter nevnes blant mangfoldet av foredragsholdere. NHH-Symposiet skal være en viktig arena for dagens og morgendagens samfunnsaktører. Her skal nye tanker og ideer skape løsninger på de utfordringene vi vil møte i fremtiden. Vårt mål er å lage Norges beste konferanseopplevelse gjennom et engasjerende og dagsaktuelt tema, inspirerende foredragsholdere og utgjøre det vi kaller «den perfekte møteplass» for næringsliv, politikk, kultur, akademia og studenter.