Sumo has four restaurants located at Vestre Torggate 3, Damsgårsveien 39, Åsane senter 42 (Arken) and Laguneveien 7. Sumo is a playful and asian fusion concept focusing on quality and details.

Student benefit
25 % discount on takeaway and eat-in – year-round*.

Telephone
Bergen sentrum – 55 90 19 60
Åsane – 55 19 10 00
Solheimsviken – 55 70 51 31
Lagunen – 90 80 70 60

In-app
Send codeword NHH2324 to 2030 and download the app.
(The discount is automatically applied during checkout.)
Availible on App Store and Google Play.

Website: sumorestaurant.no

* 25 % on takeaway (does not applyto delivieres) & 25 % of eat-in atSumo Solheimsviken & Sumo Lagunen (Sumo i Bergen sentrum and Sumo in Åsane sun-thu before 16.00). Remember student-ID!

Discount does not apply to drinks or other promotions.

Questions?
For enquiries regarding the partnership, contact NHHS Markedsgruppen on Facebook or send amail to info.mg@nhhs.no.

Peppes Pizza er den største pizzarestaurant-kjeden i Skandinavia med ca. 2000 ansatte. Peppes er representert fra Hammerfest i nord til Kristiansand i sør, og er markedsleder i såvel restaurant– som leveringssegmentet, og har bygget opp en solid merkevarestatus gjennom over 40 år. Uformell atmosfære, hyggelige omgivelser og en variert og fristende meny er grunnsteiner i Peppes. I tillegg til de tradisjonelle og udødelige bestselgerne, lanserer Peppes hvert år nye og spennende produkter.

Studentfordel

NHH-studenter får 20 % rabatt på all mat og alkoholfri drikke i restaurant og ved takeaway eller levering*, ved fremvisning av studentbevis. Underutvalg og interessegrupper i NHHS får også 20 % rabatt ved bestilling på NHHS sitt kundenummer.

Rabatt ved utkjøring gjelder kun ved utkjøring av minst to store pizzaer.

Spørsmål?

Dersom du har spørsmål knyttet til avtalen, ta kontakt med NHHS Markedsgruppen på Facebook eller send en mail til mg.info@nhhs.no

Escalon startet i 1998 som en tapasrestaurant rett ved Fløyen i Bergen, og har i dag utvidet med flere restauranter i Bergen, samt en i Oslo. Felles for alle restaurantene er at de har tatt vare på den uformelle og vennlige stemningen, som har vært deres varemerke siden starten i 1998. Escalon serverer god mat til en fornuftig pris, i et avslappende miljø. Vi ønsker at alle våre gjester skal få en god opplevelse hos oss, enten du kommer innom for et godt glass vin, eller om du tar med deg alle du kjenner på en grandios tapasfestivitas.

Studentfordel

NHH-studenter får 20% rabatt på mat i restaurant fra og med søndag til og med torsdag. Dette gjelder både Escalon Veiten og Escalon Fløien.
Fast pris på øl – 69 kroner fra og med søndag til og med torsdag.

Spørsmål?
Dersom du har spørsmål knyttet til avtalen, ta kontakt med NHHS Markedsgruppen på Facebook eller send en mail til info.mg@nhhs.no.


Som student på NHH får du en rekke fordeler hos Skau!

30-40% rabatt på all alkohol i baren

NHH-studenter vil tilbys et eksklusivt (grønt) Skau-kort med tilhørende 30-40%  rabatt på all alkohol i baren. Skau-kortet er personlig og kan kun tildeles ved fysisk  oppmøte og gyldig fremvisning av studentbevis. Skau-kortet vil være tilgjengelig  for alle NHH-studenter og dersom kortet blir ødelagt/mistet vil en tilbys nytt kort  såfremt dette gjøres fysisk og ved fremvisning av gyldig studentbevis. 

For å få Skau-kort må du registrere deg på lenken under, slik at Skau kan ferdigstille kortet til du kommer:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeWTHKTXp_ccCCAzh49koxx9vcv9fEmiG0EnLs26SO4X5teFg/viewform

Prioritert kø

Mulighet til å benytte prioritert kø (gjestelisteinngang) samt fri bar-kø f.o.m  mandager t.o.m fredager frem til kl.01:00. Dette gjelder ved framvisning av gyldig  studentbevis.  

Bestilling av bord

Skau er behjelpelige med bestilling av bord til studenter eller undergrupper enten  de skal ut selv eller arrangerer mindre fester for egen undergruppe. Dette skal være  vederlagsfritt. 

Hyre Bedrift

Som NHH-student får du 300 kr rabatt på første leieforhold over 600 kr ved første booking gjennom Hyre!

Hyre er en bildelingstjeneste som gjør det lekende lett å leie en bil når du trenger. Med appen kan du enkelt låne bil fra kroner 85,- per time. Vi i Hyre er brennende opptatt av teknologi og deler alle en visjon om en fremtid der ingen trenger å eie egen bil i byene.

Det koster ingenting å lage seg en bruker, du betaler kun når du leier en bil. Bilene kan låses opp enkelt med mobilen, døgnet rundt, og utgiftene regnes ut automatisk når du avslutter reisen. I tillegg får man markedets beste ansvar- og kaskoforsikring fra If underveis på reisen. 

For å benytte deg av tilbudet må du bruke kampanjekoden «nhhs300» 

Så enkelt leier du bil med Hyre

1. Last ned appen
Mobilen er bilnøkkelen, så for å leie bil med Hyre må du ha installert appen på din telefon. Last ned appen i App Store eller Google Play.

2. Logg inn med BankID
Når du har lastet ned appen lager du en bruker ved å logge inn med BankID.

3. Finn bilen du vil leie
Lei en bil umiddelbart, eller reserver bilen frem i tid. I P-huset på Ullevål stadion står det flere elektriske biler klare til leie. Bilene finner du 1. etasje fra innkjøringen ved Thon Hotel.


4. Lås opp bilen med mobilen
Mobilen er bilnøkkelen din, så du slipper å stå i kø eller vente på noen for å få nøkkel.

Trykk her for å lese mer om hvordan Hyre fungerer.

Ferdia er et teknologi- og nettverksselskap for transportbransjen og leverer verdi til kundene gjennom ulike buss- og transporttjenester. Ferdia samarbeider med lokale busselskap, noe som gir positive utslag på miljø og pris. Inspirert av nettverks- og delingsøkonomi endrer de måten du opplever og handler moderne transport på.

Sharebus ble utviklet av teknologi- og nettverksselskapet Ferdia og er inspirert av effektene mellom delingsøkonomi, samkjøring, opplevelser og miljø. Konseptet er tuftet på ideen om at du kan bli hentet i ditt nærområde ved å foreslå en egen rute, et nytt stoppested eller kjøpe billett på en eksisterende rute. På den måten styrer publikum selv tilbudet av transport og vi unngår tomturer og lav utnyttelse av bussene. Kundene kjøper det antall seter de har behov for, og ved nok påmeldte (såkalt «GoPoint») blir ruten bekreftet.

Digitalisering og nettverk muliggjør effektiv transport til det beste for miljøet og kundene, og skaper et økosystem med bare vinnere. Et økosystem bestående av et nettverk av ledende busselskap og kvalitetsbevisste kunder. Ferdia har én portal for alle forespørsler på tvers av landet. Uansett hvor du skal møter du et selskap som er håndplukket basert på kvalitet, miljø, omdømme og profesjonalitet. Med erfarne sjåfører, moderne kjøretøy og bransjens beste digitale verktøy kan vi tilby en fleksibel, trygg og effektiv tjeneste.

Ferdia jobber med kunder som ønsker styrket posisjon/konkurransefortrinn gjennom effektiv transport for sine ansatte eller kunder, og som trigges av miljøgevinster og sømløse innovative digitale løsninger. Sammen med kundene utfordrer de offentlige og private aktører til å fokusere mer på miljø og leveranse slik at vi bidrar til et bedre og tryggere samfunn for deg og meg.

Studentfordel

NHHS og Ferdia har signert avtale. Formålet er å samle alle transportbestillinger (biltransport, minibuss og buss) i én portal for å sikre:

 • Miljøvennlig og bærekraftig transport
 • Kick-back på alle bestillinger
 • Forutsigbare og lave priser
 • God service og kommunikasjon
 • Gjennomføring av ShareBus
 • Utvikle fremtidens mobilitetskonsepter

Dersom konkurrent har bedre pris enn Ferdia, oppfordres det til å utfordre Ferdia til å matche prisen.

Tilbud innhentes på følgende sider:

– Minibuss og buss = ferdia.no

– Sharebus = sharebus.ferdia.no

– Partybussen = turbussbergen.no

– Bilutleie = sotrabilutleie.no

Spørsmål?
Dersom du har spørsmål knyttet til avtalen, ta kontakt med NHHS Markedsgruppen på Facebook eller send en mail til info.mg@nhhs.no.

DN er Norges viktigste leverandør av nyheter, historier og meninger om næringsliv, økonomi og samfunn.

Studentfordel
Alle NHH-studenter har gratis tilgang til Dagens Næringsliv! For å få tilgang må man opprette en konto på dn.no/nhhstudent mens man er tilkoblet Eduroam. Etter konto er opprettet, kan man få tilgang til alle avisens artikler på nett uansett hvor man er.

Spørsmål?
Ved spørsmål rundt avtalen, ta kontakt med NHHS Markedsgruppen på Facebook eller send en e-post til info.mg@nhhs.no.

Interoptik Optiker Bakketeig er en familiebedrift som har eksistert i 3 generasjoner. Hans Bakketeig startet i 1936 den første butikken på Osøyro. I dag teller Interoptik Optiker Bakketeig tre butikker. De ligger i Olav Kyrres gate i Bergen sentrum, Øyrane Torg i Arna og Os sentrum.

Interoptik Optiker Bakketeig har i dag 8 optikere hvorav 4 med Masterutdannelse. Vi har Brillestylister i alle våre butikker.

Studentfordel

 • Standard synsundersøkelse: 490,- (normalt 660,-)
 • Komplett brille (glass og innfatning): 20 % rabatt
 • Solbrille: 15 % rabatt
 • Kontaktlinser: Ved tegning av Linseavtalen få en brille eller solbrille til en verdi inntil kr 1500 på kjøpet, og en mnd. gratis linser. Eller 5% ved kjøp av 3 mnd., og 10% ved kjøp av 6 mnd. over disk.

Synsundersøkelse: Stud.nhh tilbys synsundersøkelse utført av Interoptik Optiker Bakketeig sine autoriserte optikere til kr 490,-. synsundersøkelsen inneholder testing av styrker på ulike avstander, samsyn og øyebunnsundersøkelse. Interoptik legger stor vekt på sin undersøkelse, og bruker godt med tid og har det beste av utstyr som finnes på markedet. Vi tilbyr også digitale foto av netthinnen som tillegg i synsundersøkelsen om man ønsker det. Kostnad for dette er 300,-.

Briller: Stud.nhh tilbys 20% rabatt på Interoptik Optiker Bakketeig til enhver tid gjeldene veiledende utsalgspris på innfatninger. Rabattene gjelder ved kjøp av komplett briller, og kan ikke kombineres med andre rabatter på innfatning/glass.

Solbriller: Stud.nhh tilbys 15 % rabatt på Interoptik Optiker Bakketeig til enhver tid gjeldene veiledende utsalgspris på Solbriller. Kan ikke kombineres med andre rabatter eller tilbud.

Kontaktlinser Stud.nhh tilbys: Ved tegning av Linseavtalen, få en brille eller solbrille til en verdi inntil kr 1500 på kjøpet, og en mnd. gratis linser. Eller 5% ved kjøp av 3 mnd., og 10% ved kjøp av 6 mnd. over disk. Kan ikke kombineres med andre type rabatter eller tilbud.

Bestilling:
Adresse: Olav Kyrres gate 39, 5014 Bergen
Tlf: 55 36 98 00
Nettside: interoptik.no

Studenter ved NHH bes vise frem studentbevis ved kjøp/bestilling hos Interoptik AS.

Spørsmål?
Dersom du har spørsmål knyttet til avtalen, ta kontakt med NHHS Markedsgruppen på Facebook eller send en mail til info.mg@nhhs.no.

Boblefotball er en helt ny og morsom aktivitet som kan spilles av alle! Denne aktiviteten byr på mye fart, sprett og moro – samtidig som du får deg en god treningsøkt! Boblefotball er et fotballspill hvor man befinner seg inne i spretne, oppblåsbare bobler som dekker spilleren fra livet og opp.

Studentfordel

NHH-studenter får 20 % rabatt på booking av boblefotball. Dette innebærer en hel time med:

 • Instruktør
 • 8 bobler (kan bestille flere)
 • Fotball
 • Leie av hall
 • Musikkanlegg
 • Fotograf om ønskelig

I tillegg vil man fritt kunne benytte garderober, dusj og badstue før, under og etter økten. Ved utleie av bobler utenfor Bergen Boblefotballs idrettshall tilbys det NHH-studentene 10% avslag.

Spørsmål?
Dersom du har spørsmål knyttet til avtalen, ta kontakt med NHHS Markedsgruppen på Facebook eller send en mail til info.mg@nhhs.no.

Nå har alle grupper eks. idrettslag mulighet til å bestille bærekraftige klær av høyeste kvalitet via en felles portal!
Desto flere som bestiller klær av samme type, desto billigere blir det!
Etter hver rekrutteringsuke vil det komme en frist for å legge inn bestilling til din gruppe, slik at bestillingen kan bli sendt i samme container.
Bestill her innen onsdag 7. september 2022:
Passord: nhhs2022

Medlem av NHHS har rabatt som følgjer:

Cartel’s Latin American Kitchen & Bar, Vestre Torggate

 • 25% på Salsa restaurant mandag – torsdag heile opningstida. Gjeld ikkje helg eller heilagdagar
 • Rabatt gjeld ikkje i kombinasjon med andre kampanjar og tilbod

Medlem av NHHS har rabatt hjå Dalia.

Rabatt Dalia restaurant som følgjer:

 • 25% på alle Dalia signatur kebabar
 • 25% rabatt på take away mandag – sundag, heile dagen, med unntak av heilagdagar
 • Rabatt gjeld ikkje i kombinasjon med andre kampanjar og tilbod

NHH-studentar får gratis bildetaking og takst hjå EIE Eiendomsmegling.

Studentar i NHHS kan avtale konsultasjon med EIE heilt vederlagsfritt. Ved sal gjeld dette berre dersom ein veljer EIE som selgjar.

Kontakt Eivind Kalve ved spørsmål!

Telefonnummer: 98151191

E-post: ek@eie.no

Okkult er Norges nye brillemerke! Hos Okkult får du egendesignede og høykvalitetsbriller til faste priser – enten om det er briller med styrke, solbriller eller blålysbriller. Som NHHS medlem får du hele 25% rabatt på alle briller på okkult.com med rabattkoden NHH25. Ønsker du å prøve brillene hjemme før du betaler, tilbyr de også gratis hjemlån. Gå sommeren i møte med briller av norsk design!

Vi har en god nyhet! Fra i dag har studentene på NHH endelig fått avtale med Vaskeriet! Ved å bruke rabattkoden NHHSTUDENT i ticketCo-appen får de første 50 NHH-studentene inngangsbilletten GRATIS! Gjelder KUN FOR INNGANG FØR KL.23 og du MÅ vise gyldig NHH-studentbevis ved inngangen for å få lov til å bruke billetten som er kjøpt med rabattkoden.

Har du og ditt lag/gruppe lyst til å dra på vaskeriet en kveld? Send en mail til post@vaskerietbar.no minimum en uke i forveien med antall og dato, for muligheten til å få en egen rabattkode (gratisbillett) for den aktuelle kvelden! (Inngang før kl.23 og krav om studentbevis gjelder her også).

NHH sine medlemmer gis følgende fordeler hos Fangene på Fortet Bergen:
• Studenter som kan fremvise gyldig student ID fra NHH får 20% på drop-in hos Fangene på Fortet.
• Rabatten kan også brukes for arrangementer arrangert av NHH.
• Rabatten omfatter produktene Fangene på fortet, The Cube samt Megazone.