Sverre Skjauff

Ridder av De Niidkiære Kremmere er NHHS sin høyeste og mest prestisjefylte æresorden. Denne høythengende tittelen kan kun gis til tidligere eller nåværende medlemmer av NHHS som gjennom ekstraordinært engasjement over tid har vist seg verdig tittelen. Tradisjonen daterer tilbake til 1940 og siden da er tjueto riddere kåret. I år ønsker vi å kåre en ny ridder – NHHS sin tjuetredje ridder. 

NHHS består av utallige medlemmer som dedikerer sin tid og energi til organisasjonen og som gjennom initiativ og gjennomføringsevne legger sitt preg på organisasjonen. Likevel er det noen få ildsjeler, noen unikum, som utmerker seg over flere år med en innsats som strekker seg langt utover noe annet. 

Sverre Skjauff er en person som utvilsomt oppfyller denne beskrivelsen. Hans dedikasjon og innsats, både i offisielle og uoffisielle roller, har vært enestående og har gått langt utover hans tid som student ved NHH. Vi er overbevist om at Sverre er en person som har satt spor, og en som har spilt en avgjørende rolle i å forme NHHS til det det er i dag. Videre er han en som kommer til å påvirke organisasjonen i mange år fremover. Samtidig er det ikke bare organisasjonen han har hatt en innvirkning på, men han er også en som har hatt en påvirkning på andre mennesker. Gjennom sitt engasjement og lederskap har han inspirert og veiledet mange, og i mange tilfeller formet deres karriereveier og liv, både i og utenfor NHHS. 

Den fulle begrunnelsen kan du finne her.