KPMG er stolt hovedsamarbeidspartner til NHHS og studentene på NHH er viktig for oss! Som hovedsamarbeidspartner til NHHS har vi gleden av å treffe deg som student flere ganger i løpet av året.

Du har muligheten til å møte oss på:

 • Bedriftspresentasjoner
 • Karrieredag
 • KPMG International Case Competition
 • Tillitsvalgsseminar
 • NHH-Ballet
 • Isutdeling i eksamensperioden
 • Kurs og seminarer

Og mye mer!

Visste du at KPMG har et av verdens ledende kompetansemiljøer innen revisjon, rådgivning, regnskapsføring, skatt og avgift? Vi har mer enn 189 000 medarbeidere i 152 land over hele verden. I Norge er vi 1000 medarbeidere på 25 kontorer. Vi kan tilby deg spennende og krevende arbeidsoppgaver fra dag én. Som revisor eller rådgiver i KPMG vil du opparbeide deg en unik forretningsforståelse som du vil ha stor fordel av i resten av din karriere. For å levere prestasjoner på høyt internasjonalt nivå, har vi en inkluderende bedriftskultur der kunnskapsdeling står i fokus. Som nyutdannet i KPMG får du muligheten til å jobbe med et bredt spekter av kunder i et internasjonalt miljø.

Hva kan KPMG tilby deg som student?
KPMG International Case Competition er en av verdens største case konkurranser. I 2016 deltok 16.000 studenter fra over 400 universiteter i 28 land for å kvalifisere seg til den internasjonale finalen. Studenter konkurrerer i å løse reelle business case knyttet til dagsaktuelle utfordringer i næringslivet. Vi har innledende kvalifiseringsrunder på NHH i oktober/november og den nasjonale finalen avholdes over to dager i Oslo i februar. Det norske vinnerlaget får representere Norge i den internasjonale finalen som i 2017 er i Lisboa.
Internship i Audit eller Advisory vil gi deg praktisk erfaring og et verdifullt nettverk i KPMG. Et internship i Audit gir deg en unik anledning til å få med deg årsoppgjøret. Dette er en svært hektisk periode for en revisor. Som intern i Advisory vil du få anledning til å prøve deg på komplekse prosjekter i team med andre KPMGere. Du vil arbeide både på KPMG Huset i Oslo og ute hos kunde. I Audit jobber du 4-5 uker i januar/februar og i Advisory arbeider du om sommeren.
Next Generation Audit er et event der du i løpet av en dag får prøve deg som revisor for en dag. Dette skjer på KPMG-Huset i Oslo, og du får knytte relasjoner med både KPMGere og andre utvalgte studenter.
MRR-stipend er et økonomisk støttestipend tilbudt deg som studerer master i regnskap og revisjon.

Ønsker du mer informasjon? Besøk oss når vi er på NHH, eller kontakt oss på:
kpmg.no/karriere

Dersom du har spørsmål knyttet til avtalen, ta kontakt med NHHS Markedsgruppen på Facebook eller send en mail til info.mg@nhhs.no

KPMG, i samarbeid med Dagens Næringsliv gir deg gratis tilgang til DN! Opprett en konto på dn.no mens du er koblet til Eduroam, og få tilgang til avisen hvor som helst.

Vi er norske, og vi er internasjonale. Vi er tradisjon og innovasjon. Vi er en partner i singelliv, familieliv, dagligliv, næringsliv og samfunnsliv. Vi er her for de små detaljene og de store spørsmålene. Hver dag knytter vi mennesker og ideer sammen med kunnskap og kapital.

Vi jobber for at du skal få en enklere hverdag. Som Norges største bank og et av Nordens største finanskonsern, tilbyr vi et komplett tilbud av finansielle tjenester gjennom mobil, nettbank, bankkontorer og internasjonale kontorer.

Vi er her. For at du skal være i forkant.

Du kan møte oss på følgende steder:

 • DNB-Dagen
 • Bedriftspresentasjon med DNB Markets
 • Karrieredagen
 • Boligseminar
 • Og masse mer!! Følg med på hva som skjer i Bergen på dnbung.no

Hvilke karrieremuligheter er det hos oss?

Hva kan vi tilby dere studenter?

 • Dedikerte finansrådgivere for NHH-studenter
 • Hvite kort for studenter med reiseforsikring i visakort, mastercard og på brukskonto.*
 • Gode lån- og forsikringsvilkår for NHH studenter! Send mail til dnbstudent@dnb.no dersom du er interessert i et godt tilbud, eller ønsker å snakke om dine muligheter for å kjøpe din første bolig.

Få mer info på dnb.no/ung

Følg oss på snapchat og instagram! @dnbstudent

*Les mer om vilkår på: https://www.dnb.no/privat/hverdagsbank/kort/hvite-kort.html

Visma tilbyr deg som er NHH-student mulighet til å arbeide i et entreprenørdrevet selskap med gode utviklingsmuligheter. Hos oss trives du som ønsker å jobbe i et lønnsomt og raskt voksende konsern der din innsats gjør en forskjell.
Visma er Nordens ledende leverandør av programvare og tjenester for økonomi og administrasjon. Vårt mål er å gjøre virksomheter mer effektive, private så vel som offentlige. Visma leverer programvare, outsourcingstjenester, innkjøpsløsninger, innfordringstjenester, butikkdataløsninger, samt IT-relatert utviklings- og konsulentvirksomhet. Vi er til enhver tid på jakt etter dyktige medarbeidere som kan være med å videreutvikle selskapet vårt. Visma tilbyr et dynamisk og internasjonalt arbeidsmiljø, med utfordrende karriereveier for studenter og nyutdannede.
Har du lyst til å kickstarte din karriere i Visma? Les mer om dine muligheter, samt våre trainee-programmer og summer internship på karrieresidene.

Nysgjerrig på livet i Visma? Følg oss på sosiale medier.

Dersom du har spørsmål knyttet til samarbeidet, send en melding på Facebook til NHHS Markedsgruppen.

Stud.nhh får:
20% rabatt på all mat og alkoholfri drikke i restaurant og ved takeaway eller levering*, ved fremvisning av gyldig NHHS-studentbevis og kontant betaling.
Underutvalg og interessegrupper i NHHS får også 20% rabatt. Bestilling skal skje på kundenummer iht. avtalen og bestillinger fra underutvalg kan skje på kreditt.

Bestilling:
Telefon: 22 22 55 55
Nettside: peppes.no
Mail: peppes@peppes.no

Det blir mange lange timer for studentene ved NHH, og ofte kan man trenge litt ekstra mat i magen for å stå løpet ut. Peppes er på plass og viser at de ønsker å være en bidragsyter i studentenes hverdag. De er med i det kommende semesteret, og ønsker lykke til med studiene og velkommen innom for en matbit!

Peppes Pizza er den største pizzarestaurant-kjeden i Skandinavia med ca. 2000 ansatte. Peppes er representert fra Hammerfest i nord til Kristiansand i sør, og er markedsleder i såvel restaurant– som leveringssegmentet, og har bygget opp en solid merkevarestatus gjennom over 40 år. Uformell atmosfære, hyggelige omgivelser og en variert og fristende meny er grunnsteiner i Peppes. I tillegg til de tradisjonelle og udødelige bestselgerne, lanserer Peppes hvert år nye og spennende produkter.

Dersom du har spørsmål knyttet til avtalen, ta kontakt med NHHS Markedsgruppen på Facebook eller send en mail til info.mg@nhhs.no

* Rabatt ved utkjøring gjelder kun ved utkjøring av minst to store pizzaer.

Med visjonen «Norges mest berømte leverandør av glede, nytelse og smak», kan NHHS stolt presentere Hansa som vår drikkeleverandør. 

Hansa Borg Bryggerier er Norges største norskeide bryggeri- og drikkevareleverandør. Et av bryggeriene ligger på Kokstad like utenfor Bergen, hvor mye av det som leveres til NHHS produseres. 

Hansa sin suksess bygger på entusiastiske medarbeidere som mestrer bryggerihåndverket – et håndverk som har tradisjoner i nærmere 3000 år her i landet. NHHS er glade for å samarbeide med en leverandør som ivaretar et håndverk hvor kvalitet i alle ledd er en forutsetning for den gode smaken. 

Hansa er opptatt av å drive så miljøvennlig som mulig og har i den sammenheng inngått Plastløftet hvor målet er å øke bruken av resirkulert plast, unngå unødvendig bruk av plast og designe for gjenvinning. Dette er tiltak vi i NHHS setter stor pris på. 

Orkla er stolt sponsor av NHHS!
Orkla ønsker bidra til at studenter kan bli bedre kjent med arbeidslivet og kan ta gode valgt etter endt utdanning. 

Du kan møte Orkla på:
–       Bedriftspresentasjon
–       Karrieredagene
–       Pride-dag
–       Quiz

Om Orkla

Orkla er en ledende leverandør av merkevarer og konseptløsninger til forbruker-,storhusholdnings- og bakerimarkedet i Norden, Baltikum og utvalgte markeder i Sentral-Europa og India. Orkla er notert på Oslo Børs og har hovedkontor i Oslo.

Hos oss er innovasjon og utvikling viktige nøkkelord. Vi tror at som nyutdannet er du med på å se merkevarer, måten vi jobber på og hvordan vi kan tilpasse oss enda bedre.

Vi har over 300 merkevarer  i vår portefølge. Noen eksempler er Mr. Lee, Toro, Grandiosa, Define.

Hver dag selges 8 millioner Orkla-produkter. Våre merkevarer spiller ulike roller for mennesker i forskjellige situasjoner, og de velges igjen og igjen – fordi forbruker stoler på dem. En merkevare er et løfte gitt og et løfte holdt.

Fundamentet for en sterk merkevare ligger i en effektiv og oppdatert posisjonering som fungerer som en ledestjerne for alle merkets aktiviteter. En god posisjonering definerer merkevarens rolle i kategorien, bygger på lokal forbrukerinnsikt og svarer på relevante forbrukerbehov. Orklas ambisjon er å bygge merkevarer forbruker elsker.

I Orkla har vi to hovedkilder til vekst gjennom innovasjon: innovasjon i form av nye produkter i nye eller tilstøtende kategorier, og innovasjon i kategorier der Orkla allerede har sterke posisjoner. I tillegg er nye vekstplattformer et viktig satsingsområde.

Det jobbes bredt i Orkla med å identifisere innovasjonsmuligheter, både tverrfaglig og på tvers av land, men også i samarbeid med leverandører og eksterne innovasjons- og forskningsmiljøer. Orklas styrke er lokal forankring, med dyp innsikt i lokale forbrukerbehov og hvordan denne kan omsettes til kraftfulle innovasjoner.

Les mer om Orkla her: www.orkla.no

Har du spørsmål ta gjerne kontakt med: karriere@orkla.no