Logg inn

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Mentorordningen rekrutterer

Vi søker mentorer for de nye studentene! 

Mentorordningen NHHS er en ordning som tar sikte på å informere og bistå, samt skape trygghet for nye studenter som lurer på hva som venter dem ved studiestart eller som sitter igjen med spørsmål etter at støvet fra førstekullsuken har lagt seg.

Ordningen har de siste årene blitt styrt av en rekke NHH-studenter med ulik erfaring, som kan gi innspill og komme med råd om bortimot hva som helst. Vi er nå på jakt etter disse studentene, som vil fungere som mentorer for de nye bachelor- og masterstudentene.

I løpet av sommeren skal alle mentorene kontakte sine mentorbarn, og fra da og gjennom året være tilgjengelig for å svare på spørsmål om alt fra studentforeningen, fag eller livet i Bergen generelt. 

Er du interessert i å bli med i mentorordningen? Send en mail til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. med navn, nummer og litt om deg selv innen SØNDAG 28. APRIL for å søke. Vi er også på jakt etter en leder og en informasjonsansvarlig for mentorordningen, skriv gjerne i mailen om dette er av interesse. Vi håper du vil bli med!