NHH-Symposiet ansetter for fjerde gang

Kjære fremtidige sympsjonær,

Først vil jeg si tusen takk for at du tar deg tid til å lese dette! Det å bli med i NHH-Symposiet er definitivt det beste valget jeg har tatt på NHH. Som en del av sympfamilien har jeg blitt utfordret, jeg har utviklet meg og ikke minst: jeg har fått mange nye, gode venner. Nå håper jeg at vi kan gi deg samme opplevelse.

NHH-Symposiet er Nord-Europas største studentdrevne næringslivskonferanse og i mars 2021 går det 20. NHH-Symposiet av stabelen. Sammen skal vi lokke over tre hundre deltakere fra næringsliv, politikk og akademia til NHH, for å fortelle dem hva vi er opptatt av. Vi skal utfordre, inspirere og i fellesskap komme frem til løsninger på det vi mener er nå- og fremtidens største utfordringer!

Nå skal symp-familien igjen utvides og vi søker et utvalg sympsjonærer til en rekke spennende stillinger, av varierende størrelse. Enten du har et brennende samfunnsengasjement, er en kløpper på organisering, er kreativ, elsker å danse i toga eller bare er dødsgira på å være med – jeg håper DU søker NHH-Symposiet. Det kreves ingen forkunnskaper, kun et ønske om å bidra. Jeg lover deg, du vil ikke angre.

Sympsjonabel hilsen, Sigrid Barstad Sanner

Hilsen fra Leder
Sigrid Barstad Sanner
sigrid.sanner@symposiet.no
45401879

Arrangement

I arrangementsseksjonen sørger vi for at konferansen blir en opplevelsesrik reise med inntrykk og detaljer norsk og internasjonalt næringsliv aldri vil glemme. Det er her blandingen av bunnløs kreativitet og finpusset logistikk hører hjemme! Er dette verdier du verdsetter ønsker vi deg velkommen med åpne armer. 

Med over 170 sympsjonærer vil arrangementsseksjonen vokse seg til å bli organisasjonens største. Gjennom åtte ulike grupper, er vårt ansvar å fasilitere konferansen fra start til ende. Inne i konferansesalen vil produksjonsteamet, teknisk og live video jobbe med
banebrytende løsninger, mens produksjonsassistenten sørger for at alt går knirkefritt når foredragsholderne går på scenen.

Utenfor konferansesalen vil resepsjon, lounge & dekor, transport, catering og SympHotell jobbe på spreng for å gi deltakerne den mest helhetlige konferanseopplevelsen som mulig.

Arrangementsjef
Jakob Braathen

Assisterende arrangementsjef
Aksel Devold

HR

I NHH-Symposiet er Sympsjonærene den viktigste ressursen. Uten det frivillige arbeidet til over 350 studenter vil konferansen aldri kunne gjennomføres. HR- seksjonen skal sørge for at alle disse blir ivaretatt på best mulig måte, slik at motivasjonen og gleden knyttet til arbeidet opprettholdes.

Nå skal seksjonen vokse til 30 sympsjonærer med ulike ansvarsområder innenfor intern kommunikasjonsflyt, sekretariat, sympsjonærcafé, generell hverdagsglede og ikke minst Symposion. For deg som enda ikke har opplevd Symposion er det bare å glede seg til forrykende aulashow fylt med rødvinsdrikkende medstudenter kledd i toga!

Vil nettopp DU bidra til å legge til rette for at alle sympsjonærer skal ha en fantastisk og givende tid i organisasjonen, er HR-seksjonen noe for deg!

HR-sjef
Amalie Skolt

Assisterende HR-sjef
Amanda Jennings

Kommunikasjon

Kommunikasjonsseksjonen er Symps kreative hjørne, og er allerede godt i gang med å fronte konferansen på forskjellige måter. Nå skal vi fortsette å designe nettsiden vår, drive Symps kontoer på sosiale medier, lage grafisk profil og produsere nye kampanjer, videoer og kult innhold som vi skal spre til omverdenen. Vi skal tenke, skape og promotere til konferansen er ferdig – og mye mer. Bli med da vel!

Kommunikasjonssjef
Eirik Aarthun

Assisterende kommunikasjonssjef
Lydia Mikele

Program

Vi ansetter ikke denne runden, men gleder oss til å bli kjent med alle nye sympsjonærer.

smh Fredrik

Programsjef
Fredrik Moracchioli Lura

Assisterende programsjef
Martha Schøyen Raaum

Økonomi

Hei, og velkommen til Symposiets minste seksjon – Økonomiseksjonen! 

Vårt ansvar er at NHH-Symposiet til enhver tid skal overholde norsk regnskapslov og sørge for at budsjetteringen av prosjektet skal gå så sømløst som mulig. Videre så kommuniserer vi med de resterende seksjonene på alt som omhandler økonomi – enten om det er utlegg som skal leveres, budsjett som skal revideres eller fakturaer som skal sendes ut til deltagere. Vi er per nå ni stykk, inkludert meg selv, i Økonomiseksjonen, og vi skal ikke ansette noen flere med mindre vi ser behovet for det. Vi gleder oss dog ekstremt mye til å bli kjent med resten av symp-familien!

 

Økonomisjef
Carsten Gilje

Assisterende økonomisjef
Odin Dager Moe

Marked

Markedsseksjonens hovedansvar er å skaffe deltakere til konferansen. Vi er gjengen som med godt humør, engasjement og stå-på-vilje skal overbevise aktører fra næringslivet om å komme seg på NHH-Symposiet 2021. Vi ansetter ikke i denne runden, men vi gleder oss veldig til å bli kjent med alle dere nye sympsjonærer!

Markedssjef
Elias Sandnes

Assisterende markedssjef
Karina Wessel

Samarbeid

Hei og velkommen til samarbeidsseksjonen! Hovedfunksjonen vår er å skaffe samarbeidspartnere som ønsker å bidra finansielt til konferansen, samt bistå med sin brede kompetanse. Vi skaffer hovedsamarbeidspartnere til konferansen og øvrige samarbeidspartnere, leverandører, produktsponsorer og fordelsavtaler. Vi har direkte kontakt med sentrale aktører i næringslivet, og er en variert seksjon med en utrolig bratt læringskurve. I tillegg arrangerer vi StudenSymposiet – en endagskonferanse for studentene.

Samarbeidssjef
Cecilie Brakstad

Assisterende samarbeidssjef
Daniel Berlin