NHH-Symposiet ansetter for fjerde gang

Kjære fremtidige sympsjonær,

Først vil jeg si tusen takk for at du tar deg tid til å lese dette! Det å bli med i NHH-Symposiet er definitivt det beste valget jeg har tatt på NHH. Som en del av sympfamilien har jeg blitt utfordret, jeg har utviklet meg og ikke minst: jeg har fått mange nye, gode venner. Nå håper jeg at vi kan gi deg samme opplevelse.

NHH-Symposiet er Nord-Europas største studentdrevne næringslivskonferanse og i mars 2021 går det 20. NHH-Symposiet av stabelen. Sammen skal vi lokke over tre hundre deltakere fra næringsliv, politikk og akademia til NHH, for å fortelle dem hva vi er opptatt av. Vi skal utfordre, inspirere og i fellesskap komme frem til løsninger på det vi mener er nå- og fremtidens største utfordringer!

Nå skal symp-familien igjen utvides og vi søker et utvalg sympsjonærer til en rekke spennende stillinger, av varierende størrelse. Enten du har et brennende samfunnsengasjement, er en kløpper på organisering, er kreativ, elsker å danse i toga eller bare er dødsgira på å være med – jeg håper DU søker NHH-Symposiet. Det kreves ingen forkunnskaper, kun et ønske om å bidra. Jeg lover deg, du vil ikke angre.

Sympsjonabel hilsen, Sigrid Barstad Sanner

Hilsen fra Leder
Sigrid Barstad Sanner
sigrid.sanner@symposiet.no
45401879

Arrangement

I arrangementsseksjonen sørger vi for at konferansen blir en opplevelsesrik reise med inntrykk og detaljer norsk og internasjonalt næringsliv aldri vil glemme. Det er her blandingen av bunnløs kreativitet og finpusset logistikk hører hjemme! Er dette verdier du verdsetter ønsker vi deg velkommen med åpne armer. 

Med over 170 sympsjonærer vil arrangementsseksjonen vokse seg til å bli organisasjonens største. Gjennom åtte ulike grupper, er vårt ansvar å fasilitere konferansen fra start til ende. Inne i konferansesalen vil produksjonsteamet, teknisk og live video jobbe med
banebrytende løsninger, mens produksjonsassistenten sørger for at alt går knirkefritt når foredragsholderne går på scenen.

Utenfor konferansesalen vil resepsjon, lounge & dekor, transport, catering og SympHotell jobbe på spreng for å gi deltakerne den mest helhetlige konferanseopplevelsen som mulig.

Arrangementsjef
Jakob Braathen

Assisterende arrangementsjef
Aksel Devold

Kontaktperson til Medarbeider Lyd:

Stian Viksøy Nøkleby
94845623
stian.nokleby@student.nhh.no 

Er du også en som irriterer deg over forelesere som ikke klarer å feste mikrofonen skikkelig? Frustreres du av dårlig lyd? Er du en som kan holde hodet kaldt i hektiske situasjoner? Da er du akkurat den vi ser etter! 

Vår oppgave er å sørge for at alle får med seg hva som blir sagt på scenen. Arbeidet består av alt fra rigging og betjening av lydutstyr, til å feste mikrofon på foredragsholderne. Erfaring er ingen nødvendighet; vi ser etter engasjerte medarbeidere med god arbeidsånd!

Søk medarbeider lyd og bli med i den herlige Teknisk-gjengen!

Kontaktperson:

Tobias Nyborg

 91375025

tobias.nyborg@student.nhh.no

Nå kan det være din tur til å sette spotlyset på Tangen! Vil du sette ditt preg på hvordan NHH-symposiet skal se ut? Trives du med praktiske oppgaver som skal løses i team? Da er det deg vi ser etter som medarbeider lys.

Vi i lys-gruppen skal sette lys til symp-scenen i aulaen. Oppgavene vil være rigging av alt lysutstyr i forkant, under og etter konferansen. I tillegg skal vi styre lyset under selve konferansen. Stillingene er åpne for både helt uerfarne og deg som har skrudd av og på et lys før. Dette er en mulighet til å utfordre deg selv med nye oppgaver.

Det gledes!

Førsteinntrykk er alt! Som ML Resepsjon vil du sammen med meg og gjengen vi skal samle, være det første enhver deltaker møter når de ankommer NHH. Det blir opp til oss å gi deltakerne den varmeste og mest imponerende velkomsten i konferansens historie!

Resepsjonen og infodisken er på mange måter konferansens hjerte, og er to svært synlige deler av konferansen. Hvordan disse skal se ut, og hvilken funksjon de skal ha, vil bli helt opp til oss, så jeg håper du er kreativ og ambisiøs!

Ditt hovedansvar vil bli infodisken, så du skal sammen med håndplukkede sympsjonærer kunne uten å nøle, svare på hva enn deltakerne måtte lure på. Dette krever lederansvar og at du må kjenne til alt som skjer under konferansen, og gjør stillingen krevende og spennende. Kanskje blir det deg som må forklare Børge Brende når banketten starter?

Er du detaljorientert og organisert, og samtidig utadvendt og glad i å møte mennesker? Da er vi på jakt etter akkurat deg som ML Resepsjon!

Kontaktperson:

Fredrik Madsen

99303887

fredrik.madsen@student.nhh.no

Ønsker du å bidra med å transformere aulaen? Liker du å arbeide praktisk i et team? Da er scenegruppen perfekt for deg!

Vår oppgave er å sette opp, og rigge ned, konferansen sin sceneløsning. Denne oppgaven vil passe deg dersom du liker å ta i et tak, er praktisk anlagt og er glad i å samarbeide. Etter lange stillesittende dager på hjemmekontoret, er dette en super mulighet til å bruke energi på å bygge noe viktig! Det er ikke noe krav om erfaring innen scenerigg, men det er alltids positivt om du har det.

Vi gleder oss til å se deg på intervju!

Kontaktperson til Funksjonær Live Video:

Har du en filmskaper i deg, og ønsker å vise frem din kreative side for et større publikum? Da er dette stillingen for deg! Her vil du lære å bruke profesjonelt utstyr under en live video produksjon. Du vil videre kunne bruke din kreative side til å finne gode vinkler for å skape uforglemmelige øyeblikk.  

Jobben her ligger hovedsakelig i å filme selve symposiet. På forhånd vil du få trening i bruk av utstyret, og det er derfor ikke krav til tidligere erfaring. Jeg er på jakt etter kreative mennesker med en interesse for kamera og film, som ønsker å være med på å gjøre SYMP21 uforglemmelig!

Kontaktperson til Catering – Servitør:

Kontaktperson lunsj: Peder Tangen, tlf.nr, mail

Kontaktperson bankett: Kristoffer Raa, tlf.nr, mail

Kontaktperson frokost: Sofie Aanonsen, tlf.nr, mail

Kontaktperson kafégang: Jenny Mathiesen, tlf.nr, mail

Tror du på ordtaket «uten mat og drikke, duger helten ikke»? Ønsker du å bli med på å skape matopplevelser våre konferansedeltakere sent vil glemme? Da er servitør stillingen for deg!

Sammen har vi i Catering ansvar for alt av bevertning under konferansen – og her finnes det noe for enhver smak, og det vil være flere ulike arbeidsoppgaver. Alt fra å lage en innbydende cafégang, hvor deltakerne kan lade opp til nye foredrag, til å servere på en flott bankett. Det å være servitør krever ingen erfaring. Det viktigste er at du er blid, imøtekommende og ønsker å yte god service.

Med over 60 servitører med på laget blir Catering en av NHH-Symposiets største grupper. Du vil møte mange nye mennesker, og har mange morsomme dager i vente! Søk stilling som servitør nå – vi gleder oss til å møte deg på intervju.

Kontaktperson til Resepsjonist:

Serina Grøttå

980 73 449

serina.grotta@student.nhh.no

Julie Masdal

909 58 395

julie.masdal@student.nhh.no

Er du en person som er utadvendt, serviceinnstilt og liker å ha kontroll? Hvis du i tillegg gir et supert førsteinntrykk er du akkurat den personen vi leter etter!

Som resepsjonist er dine ansvarsområder resepsjonen, garderoben og infodisken. Resepsjonen er konferansens ansikt utad, mens infodisken skal være et sted hvor gjester og foredragsholdere til enhver tid kan få svar på alt de måtte lure på.

Resepsjonen er selve hjertet av NHH-Symposiet, og krever at smilet alltid er på plass, mye godt humør og en god dose stå-på-vilje. Har du lyst til å ha det gøy og bidra til at årets Symposium går på skinner? Søk resepsjon!

Kontaktperson til SYMPhotell:

Balder düring

tlf.nr

mail

Er du sosial og samtidig ryddig person som liker å ha kontroll? Symphotellet skal (forhåpentligvis) losjere inn opp mot 100 deltakere, og som medarbeider i booking vil jobben din være å organisere dette. Rollen som booking-sympsjonær vil by på utfordringer, og et stort ansvar i form av organisering av hotellrom samt diverse aktiviteter på hotellet under symposiet. Du vil fungere som et mellomledd mellom Hotell Norge og symposiet, noe som kan gi gode muligheter for å bygge nettverk. Jeg håper at du synes denne stillingen blir like kjekk som jeg synes, og at du søker booking på symphotellet!

Kontaktperson til Kjellerleker

Ole Petter Urheim

469 69 854

op.urheim@gmail.com

Er du den i vennegjengen som alltid tar initiativ til å arrangere en fest? Og om du hadde dratt på jobbintervju til å bli Gatsbys festplanlegger, ville du fått jobben? Om svaret er ja ønsker jeg heller at du søker Kjellerleker! Vi i kjellerleker skal koordinere et oppsett slik at NHH’s kjellergrupper kan ta over Hotel Norge. Gjennom stillingen blir du medlem av en av SYMPs fineste og mest sosiale familier, nemlig SYMPhotell. Kjellerlekene kommer til å lyse av gruppens personlige preg, og vil bli en opplevelse deltakere og medstudenter sent vil glemme. Til dette trenger vi i SYMPhotell 2 ivrige medarbeidere. Er du kreativ, positiv og engasjert? Da vil jeg ha nettopp DEG med i kjellerleker. Søk nå og bli med på en uforglemmelig opplevelse!

Kontaktperson til SYMPhotell

Marie Andersen

97741880

mha2904@gmail.com

Har du lyst til å bidra med å gi deltakerne den beste hotellopplevelsen under konferansen? Da trenger jeg hjelp fra deg!

Vi skal sørge for at alt går knirkefritt for seg på hotellet, og at ting flyter slik det skal. Derfor trenger jeg en som er ryddig og strukturert, samt en som kan bidra til godt humør på hotellet. Det vil være ulike og varierte arbeidsoppgaver, som vil kreve at man er løsningsorientert og samarbeider godt. Føler du dette er noe som kunne passet deg håper jeg du søker og blir en del av gjengen i Symphotell!

Kontaktperson til Vert:

Kaspar Coates

95005494

kaspar.coates@student.nhh.no

Negin Kafili

46627474

negin.kafili@gmail.com

Vert

Kunne du tenke deg å få med deg kjernen av NHH-Symposiet 2021? Våre fantastiske foredragsholdere trenger en høyre hånd under hele deres opphold i forbindelse med konferansen, og vi ser etter flere dyktige verter til dette!

NHH-Symposiet henter inn noen av verdens dyktigste foredragsholdere, og de blir overbegeistret over kontakten de får med studentene, særlig gjennom de personlige vertene NHH-Symposiet tilbyr. Vertene våre skal være organisatorisk, løsningsorientert og kvikk, men selvfølgelig med den største studentsjarm. Du vil være det første ansiktet foredragsholderne møter og sørge for at de under hele konferansen har en gjennomgående god opplevelse. Dette er en jobb hvor du får følge foredragsholderne tett på og bli kjent med nåtidens mest sentrale ledere. Tar du utfordringen? Søk vert i dag!

Kontaktperson til DEKOR & LOUNGE:

Rebecca Nedal

93824147

rebecca.nedal@student.nhh.no

Er du en kreativ og handy person som er klar for å ta i et tak? Ønsker du å bidra til å skape et perfekt fristed for deltakerne under konferansen? Da er loungemedarbeider en jobb for deg. 

For å gi deltakerne en best mulig opplevelse under konferansen, vil vi skape en avslappende og hyggelig sone der deltakerne kan mingle mellom foredragene. Som loungemedarbeider blir du med på å bygge opp og dekorere loungen, samt drifte den under konferansen med resten av Dekor & Lounge. 

Hvis du vil sette ditt preg på konferansen og komme tett på deltakerne, søk loungemedarbeider!

Kontaktperson til DEKOR & LOUNGE:

Andrea Blikås Sæle

41646445

andreablikaas@gmail.com

Har du et øye for detaljer og ønsker at NHH- symposiet 2020 skal se så gjennomført og profesjonelt ut som overhodet mulig? Da er det deg vi leter etter! 

Vi skal pynte skolen fra topp til tå og trenger dermed flinke studenter som kan bistå med å finne gode løsninger. Arbeidet frem mot konferansen vil bestå av bredt spekter av dekorasjoner, til både bord, pressevegger og skolen forøvrig. Arbeidet vil foregå i team, og vi ser derfor etter dyktige, engasjerte og samarbeidsvillige studenter som liker å være kreative. Dekorgruppen vil samarbeide tett med resten av Dekor & Lounge, så slå på sjarmen og grip din mulighet! Bli med og sett ditt preg på NHH- Symposiet 2020! Søk dekoratør nå!

Kontaktperson SympMuseum

Thorvald Dommerud

46785911

thorvald.dommerud@student.nhh.no 

Hurra! Årets NHH-Symposium blir det 20. i rekken. Jubileet må selvsagt markeres, og vi skal lage et helt eget SympMuseum i kjelleren. Hva museet skal inneholde, er det bare fantasien som setter grenser for. Derfor vil vi ha med deg som er kreativ, og har sans for detaljer. Kanskje er du litt handy også. Eller så er du ingen av delene, og bare ute etter å ha det gøy. For i SympMuseum skal vi ha det mye gøy sammen.

Søk god stemning – Søk SympMuseum!

Kontaktperson Produksjon

Anna Parnefält Størksen

46451882

annapast96@gmail.com 

Hva er et talkshow uten sin vert? Hva er en kropp uten hode? Hva er en konferanse uten en programleder? Det er ingenting! Om du mener du kan fylle dette hullet, søk nå!

Er du den som sier ifra når en venn har vært uheldig med blendingen? Vil du bidra til at alle på scenen tar seg godt ut? Om du i tillegg har kontroll på påføring av concealer og er dreven på håndtering av pudderkoster trenger vi deg! 

Man må føle seg bra for å gjøre det bra, og som sympsjonær sminke har du ansvar for at alle på scenen ser smashing ut før de går på. Du kommer til å jobbe sammen med de andre sminkørene og få komme tett på foredragsholderne. Her har man muligheten til å få en avslappet prat med forbildet sitt og samle sladder samtidig som man får artistisk utløp. Høres dette ut som noe for deg, søk sympsjonær sminke!

Kontaktperson Grennroom:

 Julie von Krogh

95 700 225

julievonkrogh@gmail.com

Greenroom er oppholdsrommet for alle foredragsholdere før og etter de skal on stage. Liker du å lage god s, passe på at folk rundt deg har det bra, og sjekke om buksesmekken er lukket og slipset henger rett før foredragsholderen går på scenen, så er du kanskje den jeg ser etter! 

Vi skal sammen sørge for at foredragsholderne får en hyggelig opplevelse, sørge for at de får tilgang på en arbeidsstasjon, servere litt mat og drikke – og ellers gjøre det vi kan for å bli kjent med våre fremtidige arbeidsgivere. Søk Greenroom idag!

Kontaktperson Transport:

Johannes Henriksen Elgaaen

48056614

johanneselgaaen00@gmail.com

Har du lyst til å hente Nicolai Tangen på Flesland, og kanskje diskutere været eller fremtiden til global økonomi på turen til NHH? Eller kjøre andre innflytelsesrike mennesker fra hele verden under SYMP? Da bør du søke transport!

Transport ser nå etter 15 nye sympsjonærer som skal fungere som privatsjåfører for foredragsholderne under konferansedagene. Vi ser etter dyktige, serviceinnstilte og sosiale sjåfører, helst over 20 år, men det er ikke noe absolutt krav. Som sjåfør er det viktig at du er pålitelig, nøyaktig og høflig. Sist, men absolutt ikke minst er selvfølgelig førerkort klasse B et krav.

Om dette høres ut som deg, og du har lyst til å være en del av det herlige Symp-fellesskapet, er det bare en ting å gjøre, SØK NÅ.

Kontaktperson

Marcus Hasselberg Ness

tlf.nr

mail

HR

I NHH-Symposiet er Sympsjonærene den viktigste ressursen. Uten det frivillige arbeidet til over 350 studenter vil konferansen aldri kunne gjennomføres. HR- seksjonen skal sørge for at alle disse blir ivaretatt på best mulig måte, slik at motivasjonen og gleden knyttet til arbeidet opprettholdes.

Nå skal seksjonen vokse til 30 sympsjonærer med ulike ansvarsområder innenfor intern kommunikasjonsflyt, sekretariat, sympsjonærcafé, generell hverdagsglede og ikke minst Symposion. For deg som enda ikke har opplevd Symposion er det bare å glede seg til forrykende aulashow fylt med rødvinsdrikkende medstudenter kledd i toga!

Vil nettopp DU bidra til å legge til rette for at alle sympsjonærer skal ha en fantastisk og givende tid i organisasjonen, er HR-seksjonen noe for deg!

HR-sjef
Amalie Skolt

Assisterende HR-sjef
Amanda Jennings

Kontaktinfo SympCafe

Emil Gjørvad

45463971

emilthoreg@gmail.com

Som en undergruppe av HR-seksjonen står Sympsjonærkafeen for å opprettholde den gode arbeidsmoralen og motivasjonen til alle våre sympsjonærer. Som mellomleder i Sympsjonærkafeen vil du få en viktig rolle i dette arbeidet. Du må ha stålkontroll på forbruk og tid, samt være en gledesspreder der det trengs. Du må være ryddig og kjempeglad i å lage mat!  Du blir gruppeleders høyre hånd (han er venstrehendt) under Symposiet, men også i ukene før, da mye av jobben blir gjort. Hemmeligheten bak god kokkekunst er gode forberedelser! Symposiet blir spesielt i år, og spesielt for Sympsjonærcafeen. Som mellomleder er det viktig at du er en kreativ sjel og kvikk problemløser, spesielt når det kommer til å gjennomføre matservering på smittevernsvennlig vis. Du gjør klokt i å gjøre deg noen tanker om dette før intervjuet. Entusiasme og stødig under press er ‘name of the game’. Med en mellomleder som deg vil dette bli en Sympsjonærcafe for historiebøkene!

Kontaktinfo SympCafe 

 Emil Gjørvad

45463971

emilthoreg@gmail.com

Uten mat og drikke, duger sympsjonæren ikke! Som en del av HR-seksjonens glade arbeid er Sympsjonærkafeens overordnede mål å opprettholde trivsel, god arbeidsmoral og motivasjon for våre sympsjonærer. Dette skal vi klare ved å stå for frokost, middag og kveldsmat til sultne sympsjonærer både før og under konferansen. Du burde være kjempeglad i å lage mat og i å holde orden rundt deg. 

Konkret innebærer arbeidet i denne stillingen å lage og gjøre klar maten som skal serveres. For å komme så nær hvilepuls som mulig under konferansen skal vi prøve å få maksimalt av jobben gjort i uken for selve Symposiet-hemmeligheten bak god kokkekunst er gode forberedelser. Vi blir en gjeng på 9 stykker, og håper du vil være en av dem!

Kommunikasjon

Kommunikasjonsseksjonen er Symps kreative hjørne, og er allerede godt i gang med å fronte konferansen på forskjellige måter. Nå skal vi fortsette å designe nettsiden vår, drive Symps kontoer på sosiale medier, lage grafisk profil og produsere nye kampanjer, videoer og kult innhold som vi skal spre til omverdenen. Vi skal tenke, skape og promotere til konferansen er ferdig – og mye mer. Bli med da vel!

Kommunikasjonssjef
Eirik Aarthun

Assisterende kommunikasjonssjef
Lydia Mikele

Kontaktinfo:

Even Dahlgren

99252423,

even.dahlgren@student.nhh.no 

Et bilde sier mer enn 1000 ord, og vi skal si mye! Det er vi i foto som skal sørge for bilder til blant annet alle trykksaker, bannere, pressebilder og mye mer. Vi skal fange alle minnene fra Symposiet og sørge for at dette blir et minne for livet. Kanskje du har en liten fotograf i deg som du har lyst til å lære mer om? Eller kanskje du allerede er en erfaren fotograf? Uansett erfaring så håper vi at du vil bli en del av foto. Det vil bli kurs både på hvordan vi tar bilder og hvordan vi skal redigere de.

Dette er en gylden mulighet til å bli godt kjent med en herlig gjeng, samtidig som du jobber på første rad under konferansen. Søk foto! 

Program

Vi ansetter ikke denne runden, men gleder oss til å bli kjent med alle nye sympsjonærer.

smh Fredrik

Programsjef
Fredrik Moracchioli Lura

Assisterende programsjef
Martha Schøyen Raaum

Økonomi

Hei, og velkommen til Symposiets minste seksjon – Økonomiseksjonen! 

Vårt ansvar er at NHH-Symposiet til enhver tid skal overholde norsk regnskapslov og sørge for at budsjetteringen av prosjektet skal gå så sømløst som mulig. Videre så kommuniserer vi med de resterende seksjonene på alt som omhandler økonomi – enten om det er utlegg som skal leveres, budsjett som skal revideres eller fakturaer som skal sendes ut til deltagere. Vi er per nå ni stykk, inkludert meg selv, i Økonomiseksjonen, og vi skal ikke ansette noen flere med mindre vi ser behovet for det. Vi gleder oss dog ekstremt mye til å bli kjent med resten av symp-familien!

 

Økonomisjef
Carsten Gilje

Assisterende økonomisjef
Odin Dager Moe

Marked

Markedsseksjonens hovedansvar er å skaffe deltakere til konferansen. Vi er gjengen som med godt humør, engasjement og stå-på-vilje skal overbevise aktører fra næringslivet om å komme seg på NHH-Symposiet 2021. Vi ansetter ikke i denne runden, men vi gleder oss veldig til å bli kjent med alle dere nye sympsjonærer!

Markedssjef
Elias Sandnes

Assisterende markedssjef
Karina Wessel

Samarbeid

Hei og velkommen til samarbeidsseksjonen! Hovedfunksjonen vår er å skaffe samarbeidspartnere som ønsker å bidra finansielt til konferansen, samt bistå med sin brede kompetanse. Vi skaffer hovedsamarbeidspartnere til konferansen og øvrige samarbeidspartnere, leverandører, produktsponsorer og fordelsavtaler. Vi har direkte kontakt med sentrale aktører i næringslivet, og er en variert seksjon med en utrolig bratt læringskurve. I tillegg arrangerer vi StudenSymposiet – en endagskonferanse for studentene.

Samarbeidssjef
Cecilie Brakstad

Assisterende samarbeidssjef
Daniel Berlin

Kontaktperson:

Thea Guldbrandsøy

45226882

thea.guldbrandsoy@symposiet.no 

Er du en person som er ansvarsfull, har mye godt humør og liker å ha kontroll? Vi søker deltakeransvarlige til StudentSymposiet 2021. Som deltakeransvarlig vil du få muligheten til å ha ansvar for opptil 50 deltakere under konferansen. Ansvarsområder vil være å guide deltakere til pauser, lunsj og workshops samt svare på alt av spørsmål deltakerne måtte lure på. Dette er en unik mulighet til å teste lederegenskaper og ikke minst til å bidra til at StudentSymposiet 2021 går så smertefritt som mulig! Tidligere erfaringer er ikke et krav. Høres dette ut som noe for deg? Søk deltakeransvarlig!

Kontaktperson:

Thea Guldbrandsøy

45226882

thea.guldbrandsoy@symposiet.no 

Under StudentSymposiet skal vi arrangere ulike workshops. Vi søker studenter som kan bistå samarbeidspartnerne under gjennomføringen av workshopsene. Du vil da få muligheten til å jobbe tett på bedriftsrepresentantene fra samarbeidspartnerne våre og delta i planleggingen av selve workshopsene. Er du engasjert og har et glimt i øyet? Ønsker du å være med å skape en uforglemmelig konferanse? Da er det akkurat deg vi søker. Vi gleder oss til å møte deg på intervju!