NHH-Symposiet ansetter for tredje gang

Kjære fremtidige sympsjonær,
Først vil jeg si tusen takk for at du tar deg tid til å lese dette! Det å bli med i NHH-Symposiet er definitivt det beste valget jeg har tatt på NHH. Som en del av sympfamilien har jeg blitt utfordret, jeg har utviklet meg og ikke minst: jeg har fått mange nye, gode venner. Nå håper jeg at vi kan gi deg samme opplevelse.
NHH-Symposiet er Nord-Europas største studentdrevne næringslivskonferanse og i mars 2021 går det 20. NHH-Symposiet av stabelen. Sammen skal vi lokke over tre hundre deltakere fra næringsliv, politikk og akademia til NHH, for å fortelle dem hva vi er opptatt av. Vi skal utfordre, inspirere og i fellesskap komme frem til løsninger på det vi mener er nå- og fremtidens største utfordringer!

Nå skal symp-familien igjen utvides og vi søker et utvalg sympsjonærer til en rekke spennende stillinger, av varierende størrelse. Enten du har et brennende samfunnsengasjement, er en kløpper på organisering, er kreativ, elsker å danse i toga eller bare er dødsgira på å være med – jeg håper DU søker NHH-Symposiet. Det kreves ingen forkunnskaper, kun et ønske om å bidra. Jeg lover deg, du vil ikke angre.

Sympsjonabel hilsen, Sigrid Barstad Sanner

Hilsen fra Leder
Sigrid Barstad Sanner
sigrid.sanner@symposiet.no
45401879

Arrangement

I arrangementsseksjonen sørger vi for at konferansen blir en opplevelsesrik reise med inntrykk og detaljer Norges næringsliv aldri vil glemme. Det er her blandingen av bunnløs kreativitet og finpusset logistikk hører hjemme! Er dette verdier du verdsetter ønsker vi deg velkommen med åpne armer.

Med over 170 sympsjonærer vil arrangementsseksjonen vokse seg til å bli organisasjonens største. Gjennom ni ulike grupper, er vårt ansvar å fasilitere konferansen fra start til ende. 

Inne i konferansesalen vil produsent, teknisk og live video jobbe med
banebrytende løsninger, mens GL produksjon sørger for at alt går knirkefritt når foredragsholderne går på scenen.

Utenfor konferansesalen vil resepsjon, dekor & Lounge, transport, catering og SympHotell jobbe på spreng for å gi deltakerne den mest helhetlige konferanseopplevelsen som mulig.

Dere som blir ansatt i disse ni gruppene vil være med å utforme konferansens fysiske form. Alt fra sceneløsning til bankett. Dere vil være med å rendyrke særpreget som gjør NHH-Symposiet til en profesjonell, imponerende og sexy konferanse.

Arrangementsjef
Jakob Braathen

Assisterende arrangementsjef
Aksel Devold

Kontaktperson til ML frokost, lunsj, cafegang, bankett

Kristin Hagerupsen Hansen
Kristin.hansen@symposiet.no

41762405 

Har du en en indre Eyvind Hellstrøm i deg, og kan bruke timevis på å perfeksjonere middagen? Er du en dårlig kokk, men en erfaren restaurantgjest med ypperlige smaksløker? Mener du at et godt måltid eller en god vin kan gjøre kvelden betraktelig bedre? Da er catering stedet for deg!

Catering har ansvar for planlegging og gjennomføring av all bevertning under konferansen. NHH-symposiet er kjent for å levere det lille ekstra, og vi i catering skal sørge for at deltakerne får kulinariske opplevelser de sent vil glemme.

Vi ønsker deg som liker utfordringer, å ha mange baller i luften og det å få mye ansvar. Vi søker fire mellomledere til henholdsvis frokost, lunsj, cafégang og bankett.

Som mellomleder catering vil du ikke bare sette ditt eget preg på konferansen gjennom hva som blir servert. Vi skal også ende opp som NHH-Symposiets største gruppe, og du vil få ta del i ansettelsesprosessen av en hel gjeng servitører. Dersom du er klar for nye utfordringer, utvikle dine lederegenskaper, bli kjent med nye mennesker og oppleve masse moro på veien, da er mellomleder catering stillingen for deg!

Kontaktperson

Hanna Vetle Olsen
hanna.olsen@symposiet.no
47811622

Førsteinntrykk er alt! Som ML Resepsjon vil du sammen med meg og gjengen vi skal samle, være det første enhver deltaker møter når de ankommer NHH. Det blir opp til oss å gi deltakerne den varmeste og mest imponerende velkomsten i konferansens historie!

Resepsjonen og infodisken er på mange måter konferansens hjerte, og er to svært synlige deler av konferansen. Hvordan disse skal se ut, og hvilken funksjon de skal ha, vil bli helt opp til oss, så jeg håper du er kreativ og ambisiøs!

Ditt hovedansvar vil bli infodisken, så du skal sammen med håndplukkede sympsjonærer kunne uten å nøle, svare på hva enn deltakerne måtte lure på. Dette krever lederansvar og at du må kjenne til alt som skjer under konferansen, og gjør stillingen krevende og spennende. Kanskje blir det deg som må forklare Børge Brende når banketten starter?

Er du detaljorientert og organisert, og samtidig utadvendt og glad i å møte mennesker? Da er vi på jakt etter akkurat deg som ML Resepsjon!

Kontaktperson

Jacob Sortland Fougner
jacob.fougner@symposiet.no
+4746886642

Er du den strukturerte typen som alltid har kontroll, er organisert, og liker å kjøre fine biler? Da kan du være NHH-Symposiets nye mellomleder transport!

 Som min ML skal vi sammen sørge for en knirkefri organisering av transport for symposiets foredragsholdere. Vi skal jobbe sammen mot spennende transportavtaler, ansette sjåfører og snekre sammen den mest solide transportseksjonen symposiet noensinne har opplevd!

Jeg er på utkikk etter en person som evner å sette ting i system, holder hodet kaldt og alltid ser løsninger på problemer. Du vil få testet både dine organisatoriske evner, lederegenskaper og ikke minst ha det utrolig gøy i det jeg ydmykt mener er en av symposiets morsomste og mest lærerike stillinger! Blir du min nye mellomleder transport?

Kontaktperson til ML Dekor & Lounge

Tuva Hammerlund Fangel
tuva.fangel@symposiet.no
91165701

Innser du nå at du har brukt opp storstipendet på å innrede den nye leiligheten, handle pyntegjenstander eller dyre møbler som du egentlig ikke hadde råd til? Har du planlagt ned til hver minste detalj hvordan drømmehuset ditt skal se ut når du blir eldre; fra farge på lister, til gardiner på soverommet? Fortvil ikke! Du har nå muligheten til å teste ut disse drømmene i praksis når vi under NHH-Symposiet skal gjøre skolen så fin som den aldri har vært før.

Det skal ansettes tre kreative mellomledere som har sans for interiør og som vil være med å sette preg på konferansen. Hvordan vi ønsker å gjøre dette er kun opp til oss og mulighetene er utallige. Sammen skal vi finne ut hvordan vi vil at konferanseområdet skal se ut fra stearinlys på bordene til puter i loungen. Her er ingen idé for stor og alle drømmer har potensiale til å bli virkelig.

Vi kommer til å jobbe tett sammen som en enhet, men også med andre både innad og utenfor seksjonen. Dere vil stå ansvarlige for hvert deres område; lounge, dekorasjoner og en helt egen jubileumsutstilling. Etterhvert vil du også få mulighet til å ansette flere sympsjonærer som skal hjelpe oss med gjennomføringen. Vil du sørge for at skolen vises fra sin beste side, teste lederegenskapene dine og bli en del av sympfamilien? Jeg gleder meg! Søk ML Dekor & Lounge!

Kontaktperson til de ML Booking, ML SYMPhotell og ML Kjellerleker

Sondre Bjordal
sondre.bjordal@symposiet.no
93897886

Får du fnatt av uorganiserte Excel-ark? Er du den som kunne lese av busstabeller allerede i barnehagen? Da trenger jeg deg!

Som Bookingansvarlig får du overordnet ansvar over gjestene som skal sjekke inn på hotellet, i tillegg til at alt det praktiske for dem er i orden. Du vil dermed sørge for at gjestenes opplevelse av NHH-Symposiet blir plettfritt fra hotellets side. Du vil også få kunne samarbeide tett med markedsseksjonen, i tillegg til å arbeide selvstendig. Ikke minst, får du muligheten til å skape en positiv opplevelse for NHH-Symposiets gjester.

Har du et øye for detaljer og personer? Søk som Bookingansvarlig!

Kontaktperson til de ML Booking, ML SYMPhotell og ML Kjellerleker

Sondre Bjordal
sondre.bjordal@symposiet.no
93897886

Å drive hotell er ikke bare enkelt. Det kan du bare spørre Petter Stordalen om! Derfor søker jeg mellomleder for vårt fantastiske hotell. Behandler du kollektivet som ditt edle hjem? Kunne du tatt imot foreldrene dine på spontanbesøk uten å måtte skjule rotet? Da passer du midt i blinken for stillingen!

Som ML SympHotell blir du blekket i pennen min – uunnværlig om den ene delen mangler. Du vil fungere som min langtidshukommelse når alt rabler for meg, og ikke minst, min viktigste sparringspartner. Arbeidet består i alt fra å møte med hotelledelsen, til koordinering med andre grupper i NHH-Symposiet, samt kreativ frihet for å forme tidenes hotellopphold for NHH-Symposiets gjester. 

Føler du kallet etter å se dine tanker komme ut i live? Søk som ML SympHotell!

Kontaktperson til de ML Booking, ML SYMPhotell og ML Kjellerleker

Sondre Bjordal
sondre.bjordal@symposiet.no
93897886

Har du stålkontroll på samtlige kjellergrupper på NHH, digger hotell og har ventet helt til nå for å søke på SYMPhotell? Da bør du søke ML kjellerleker!

 I denne stillingen vil du ha ansvar får å koordinere oppsett for kjellergruppene på hotellet. Rom skal dekoreres, og tider skal koordineres. Videre vil vi sammen jobbe for at NHH’s kjellergrupper tar over SYMPhotell 21! Du skal delta på møter med hotellet, og være bindeleddet mellom kjellergruppene og hotellet.

Jeg ønsker en ryddig og effektiv person med kjellergrupper og organisering som sin spesialitet. Stillingen vil tidvis by på stress så en person som har tungen beint i munnen i stressende omgivelser vil passe perfekt til en slik stilling. Det er en fantastisk mulighet til å spille en sentral rolle for Nordens største studentdrevne konferanse.

Kontaktperson til ML lyd, lys og scene

Sigve Bøe Knutsen
sigve.knutsen@symposiet.no
+47 913 73 268

‘Er du løsningsorientert og trives i team? Har du i tillegg noe erfaring innen lydteknikk? Da bør du søke stillingen som Mellomleder Lyd!

Som Mellomleder Lyd vil du få ansvaret for planleggingen og gjennomføringen av den lydtekniske siden av konferansen. Du vil også få muligheten til å ansette et team av lydteknikere med på laget. Det er derfor viktig at du som mellomleder kan motivere og veilede teamet ditt, samt ha overblikk over arbeidet som skal gjøres. I tillegg er det viktig at du kan holde hodet kaldt i utfordrende situasjoner.

Kontaktperson til ML lyd, lys og scene

Sigve Bøe Knutsen
sigve.knutsen@symposiet.no
+47 913 73 268

Vil du lyse opp NHH-symposiet 2021? Er du kreativ og strukturert og setter pris på en god lysrigg? Vil du jobbe i team og lære mer om hva som skjer i kulissene på en stor konferanse? Da bør du søke Mellomleder Lys!

Denne stillingen gir deg mulighet til å jobbe med alt fra elegante dekorlys til spektakulære sceneshow. I tett kontakt med resten av den tekniske gruppa og Live Video-teamet, vil du få ansvaret for de lystekniske løsningene under konferansen. I denne stillingen er det viktig at du er kreativ, jobber godt i team og kan legge inn en skikkelig innsats i forberedelsene til konferansen.

Kontaktperson til ML lyd, lys og scene

Sigve Bøe Knutsen
sigve.knutsen@symposiet.no
+47 913 73 268

Lengter du tilbake til Aula med store vegger og stor scene? Vil du jobbe praktisk og har et blikk for løsninger? Er du god til å spille på lag og å få andre til å trekke i samme retning? Da bør du søke Mellomleder Scene!

Som Mellomleder Scene vil du få ansvaret for konferansens sceneløsning. Med deg på laget vil du få et team av Sceneteknikere som du selv ansetter. Frem mot konferansen vil du jobbe tett med mellomleder lyd, mellomleder lys og meg for å utforme den optimale scenen til konferansen. De siste dagene før konferansen vil innsatsen til deg og teamet ditt forvandle aulaen til Nord-Europas flotteste konferanserom. Arbeidet vil gi synlige resultater!

Kontaktperson til ML Live Video + sympsjonær

Olav Tafjord
olav.tafjord@symposiet.no
90952703

Er du en kreativ type som synes timene på sal tidvis blir litt tunge? Er du samtidig en ledertype som er opptatt av kvalitet og gode resultater? Da er dette stillingen for deg! Her får du utforske din kreative side gjennom et lederansvar for en live video produksjon. Du er samtidig ansvarlig for at alle ansatte under deg vet hva de skal gjøre og føler seg trygge i jobben sin. 

Som ML vil du jobbe tett med gruppeleder for å organisere den praktiske biten av live produksjonen til SYMP21. Før symposiet ligger mye av jobben i det å gjøre funksjonærer trygg i jobben sin, samtidig som du sammen med gruppeleder skal spikre en god plan for hvordan NHH-symposiet 2021 skal vises på best mulig måte.  Du vil samtidig bli godt kjent med aulaen og de andre gruppene som jobber her. 

Jeg er på utkikk etter noen som er interessert i teknologi og som gjerne har litt erfaring rundt live video produksjon fra tidligere. Denne stillingen passer for personer som er glad i ansvar og glad i organisering. 

Kontaktperson til ML Live Video + sympsjonær

Olav Tafjord
olav.tafjord@symposiet.no
90952703

Har du en filmskaper i deg, og ønsker å vise frem din kreative side for et større publikum? Da er dette stillingen for deg! Her vil du lære å bruke profesjonelt utstyr under en live video produksjon. Du vil videre kunne bruke din kreative side til å finne gode vinkler for å skape uforglemmelige øyeblikk.  

Jobben her ligger hovedsakelig i å filme selve symposiet. På forhånd vil du få trening i bruk av utstyret, og det er derfor ikke krav til tidligere erfaring. Jeg er på jakt etter kreative mennesker med en interesse for kamera og film, som ønsker å være med på å gjøre SYMP21 uforglemmelig! 

Kontaktperson

Adrian Ekroll Kjøsnes
adrian.kjosnes@symposiet.no
95766000

Vet du hva som skal til for at en travel og viktig foredragsholder skal kunne slappe av under en travel konferanse? Da bør du søke mellomleder Greenroom!

Som mellomleder Greenroom får du ansvar for at foredragsholderne har den perfekte plassen å slappe av på mellom slagene. Dette er travle mennesker som har tatt seg tid til å komme til oss, og vi akter å gi dem en den perfekte oppvartning slik at de kan prestere når det gjelder på scenen. Så har du et blikk for detaljer, og skjønner hva som skal til for å kunne gi en fantastisk oase for våre aller viktigste gjester? Da er ML Greenroom stillingen for deg! 

Kontaktperson

Adrian Ekroll Kjøsnes
adrian.kjosnes@symposiet.no
95766000

Hva er et talkshow uten sin vert? Hva er en kropp uten hode? Hva er en konferanse uten en programleder? Det er ingenting! Om du mener du kan fylle dette hullet, søk nå!

En skarp og velformulert tunge, en nærhet til publikum, og overganger det ryker av, dette og mye mer, er ting vi ser etter i en programleder. En programleder sørger for fremdrift og flyt i konferansen for å kunne sørge for best mulig show. Man vil jobbe med og for foredragsholderne for å sørge for den beste konferansen mulig for gjestene. Vi trenger to personer som sammen skal sørge god dynamikk på scenen og redusert arbeidsmengde per person. Er du vårt ansikt utad, og har en programleder i magen? Søk i dag! Her kan man søke både som duo og alene, og alle søkere vil få innkalling til auditions.

Kontaktperson

Adrian Ekroll Kjøsnes
adrian.kjosnes@symposiet.no
95766000

Har du kontroll på concealer, foundation, solpudder og eyeliner? Ja da trenger vi deg!

Som mellomleder sminke har du fullt ansvar for at alle på scenen er stylet og klar ut før de går på. Du kommer til å styre de andre sminkørene, finne ut hva som trengs av utstyr og ikke minst får du høre alt gossip foredragsholderne har å komme med. Høres dette ut som deg, søk ML Sminkør!

Kontaktperson

Adrian Ekroll Kjøsnes
adrian.kjosnes@symposiet.no
95766000

Er du ryddig, detaljert og glad i å ha kontroll? Vil du jobbe i team og ha full kontroll over hva som skjer bak kulissene i en stor konferanse? Da er mellomleder inspisient noe for deg.

Det er ingen tvil om at i bakgrunnen av en konferanse trenger en noen som har stålkontroll over hva som skal skje. Inspisienten er en av viktigste rollene for å sørge for at alt går som det skal. Du har full kontroll over hva som skjer på scenen til enhver tid og skal sørge for at alt går knirkefritt både før og under selve konferansen.

Kontaktperson

Negin Kafili
negin.kafili@symposiet.no
46627474

Er du en som alltid har kontroll, liker å inneha ansvar og alltid er parat med det som trengs i enhver situasjon? Da vil jeg gjerne ha deg med på laget som ML Vertskap!

NHH-Symposiet henter inn noen av verdens dyktigste foredragsholdere, og de blir overbegeistret over kontakten de får med studentene gjennom de personlige vertene NHH-Symposiet tilbyr. Vertene våre skal være organisatoriske og kvikke, men selvfølgelig med den største studentsjarm. Denne gruppen skal du hjelpe meg med å lede! Som ML Vertskap skal du bidra med å holde ansvaret for at vertene tilbyr foredragsholderne akkurat hva de trenger til en hver tid.

HR

I NHH-Symposiet er Sympsjonærene den viktigste ressursen. Uten det frivillige arbeidet til over 350 studenter vil konferansen aldri kunne gjennomføres. HR- seksjonen skal sørge for at alle disse blir ivaretatt på best mulig måte, slik at motivasjonen og gleden knyttet til arbeidet opprettholdes.

Totalt skal seksjonen vokse til mellom 20 og 30 sympsjonærer med ulike ansvarsområder innenfor intern kommunikasjonsflyt, sekretariat, sympsjonærcafé, generell hverdagsglede og ikke minst Symposion. For deg som enda ikke har opplevd Symposion er det bare å glede seg til forrykende aulashow fylt med rødvinsdrikkende medstudenter kledd i toga!

Vil nettopp DU bidra til å legge til rette for at alle sympsjonærer skal ha en fantastisk og givende tid i organisasjonen, er HR-seksjonen noe for deg!

HR-sjef
Amalie Skolt

Assisterende HR-sjef
Amanda Jennings

Kontaktinfo 

Amanda Jennings
amanda.jennings@symposiet.no
48143356

Er du glad i å kokkelere, liker å utforske nye matretter og skape kulinariske smaksopplevelser? Da er GL Sympsjonærcafé noe for deg! 

Som GL Sympsjonærcafé vil du få muligheten til å drifte ditt eget kjøkken og sette opp akkurat den menyen du måtte ønske å servere i din café. Du får ansette din helt egne gruppe, som sammen med deg skal sørge for at alle sympsjonærer får det påfyllet de trenger i dagene før og under konferansen. Er du flink til å lede og engasjere andre, samt liker å glede andre med fantastiske matretter? Da er GL Sympsjonærcafe stillingen for deg! 

Kontaktinfo GL Persos 

Sofie Nyfløt
sofie.nyflot@symposiet.no
45230990

Er du sosial, utadvendt, glad i mennesker og ønsker å påta deg mye av ansvaret for at sympsjonærene trives i organisasjonen? Er du i tillegg en god leder? Som mellomleder persos får du ta stor del i planleggingen av det sosiale frem mot konferansen. Sammen med meg har du ansvar for gjengen som skal spre glede og hygge for sympsjonærene. I denne stillingen får du en unik mulighet til å bli ekstra godt kjent med alle og enhver innad i organisasjonen. Dersom du er engasjert og flink til å se andre, er mellomleder persos den perfekte stillingen for deg!

Kontaktinfo GL Persos 

Sofie Nyfløt
sofie.nyflot@symposiet.no
45230990

Har du lyst til å bli en del av organisasjonens kanskje mest trivelige og morsomme gjeng? Som medlem av persosgjengen har du ansvar for alt gøy som arrangeres for sympsjonærene. En vellykket konferanse er avhengig av en sammensveiset gjeng med sympsjonærer, og derfor er persos sin rolle i organisasjonen veldig viktig. Sammen skal vi planlegge og gjennomføre fester og andre sosiale sammenkomster, spre stemning og sist men ikke minst; arrangere tidenes Symposion! Er du inkluderende, sosial og initiativrik? Da har jeg veldig lyst til å ha med akkurat deg på laget!

Kommunikasjon

Kommunikasjonsseksjonen er Symps kreative hjørne, og er allerede godt i gang med å fronte konferansen på forskjellige måter. Nå skal vi fortsette å designe nettsiden vår, drive Symps kontoer på sosiale medier, lage grafisk profil og produsere nye kampanjer, videoer og kult innhold som vi skal spre til omverdenen. Vi skal tenke, skape og promotere til konferansen er ferdig – og mye mer. Bli med da vel!

Kommunikasjonssjef
Eirik Aarthun

Assisterende kommunikasjonssjef
Lydia Mikele

Kontaktinfo:

Eirik Aarthun
eirik.aarthun@symposiet.no
98854070

Som Gruppeleder Foto vil du ha ansvar for å ansette og lede et team med dyktige fotografer. Du og ditt team skal ta bilder til alt fra trykksaker, bannere, pressebilder og internfester! Det er ikke uten grunn vi har hørt så mange ganger at et bilde sier mer enn 1000 ord – bilder er et utrolig viktig virkemiddel, også for NHH-Symposiet.                                                

Det blir masse rom for kreativitet og egne forslag, og sammen med et team fotografer skal dere skal ta bilder som får NHH-Symposiet til å skinne og utstråle kreativitet og profesjonalitet. Jeg ser etter deg med stå på-vilje, kreativitet og en interesse for feltet. Det er også en fordel at du har noe erfaring med billedtakning fra tidligere, men det er heller ikke et must.

Kontaktinfo:

Eirik Aarthun
eirik.aarthun@symposiet.no
98854070

Et bilde sier mer enn 1000 ord. Som Gruppeleder Video vil du få 25 av disse hvert eneste sekund. Dette åpner en verden av muligheter og gir deg kraften til å forme måten man oppfatter NHH-Symposiet på. Du blir en meget viktig brikke i arbeidet for å promotere NHH-Symposiet. Nytt av året er at vi skal produsere løpende innhold til sosiale medier. Du vil i samarbeid med resten av kommunikasjonsseksjonen lage videoer og innhold. Du vil få massevis av kreativ frihet, utfolde deg selv på nye måter og bli del av en morsom gjeng.

Vi ser gjerne etter deg som har litt erfaring med videoredigering, men ellers trenger du bare å være en morsom, kreativ og omgjengelig person som er klar for å gjøre NHH-Symposiet til noe større enn deg selv.

Kontaktinfo:

Eirik Aarthun
eirik.aarthun@symposiet.no
98854070
                

Vil du være med på Symps største kreative satsning? Vil du være med på å utforme det som vi skal poste av videoer i sosiale medier? Er du kreativ og har mange ideer om hvordan filmer kan engasjere NHH-Symposiets deltakere? Da må du søke Mellomleder Video!                                           

Som Mellomleder Video vil du være en nøkkelbrikke i planleggingen og skapelsen av alle NHH-Symposiets videoer – enten om det er på konferansen eller på sosiale medier i forkant. Interesse og engasjement er de viktigste egenskapene man kan bidra med, og dette vil man få utløp for i tiden frem mot og under konferansen. Det stilles ikke noen krav til tidligere kunnskap, men tidligere erfaring med videoproduksjon er en fordel.

Kontaktinfo

Jon Mæle Liane
jon.liane@symposiet.no
94860404

Som medlem av webteamet vil du være med å videreutvikle og vedlikeholde NHH-Symposiets nettside. Du vil i samarbeid med mellomleder IKT web og gruppeleder IKT sørge for at nettsiden til enhver tid fungerer så optimalt som mulig. Noe forkunnskaper innen nettsidebygging er en fordel, men ikke et krav. Nettsiden er i dag bygget i wordpress – en svært brukervennlig plattform som er lett å lære seg. Som IT-konsulent med ansvar for web vil du tilegne deg masse nyttig kunnskap om nettsideutviking, integrering mot sosiale medier, webdesign og nettsideadministrering. I tillegg vil du få prøve deg på system- og andre IT-oppgaver hvis du måtte ønske det. Dette er perfekt for deg som synes det er interessant med websider og annet IT-arbeid.

Kontaktperson:

Siri Straumfors
siri.straumfors@symposiet.no

Grafisk er en viktig del av Symposiet – det er vi som former uttrykket til konferansen, både digitalt og fysisk! Hva hadde vel NHH-symposiet vært uten en fancy utforming og en moderne grafisk profil? 

Som grafiker vil du være med på å lage alt fra blekker, magasin og plakater, til bannere og innhold til SoMe. Du vil også ta del i å utforme den grafiske profilen som skal prege alt av infomateriell både før og under konferansen!

Det er selvfølgelig en fordel å ha kunnskap innenfor grafisk design og Adobe-programmer, men alt kan læres! Det viktigste er at du har en kreativ skaperglede og har lyst til å få utløp for denne.

Har du lyst til å sette ditt preg på Symposiet 2021?

Søk grafisk!

Kontaktinfo

Christine Wilhelmsen Bugge
christine.bugge@symposiet.no
40620812 

Er du interessert i nyheter og samfunnsspørsmål? Vi søker journalister som vil bidra med å skrive om politikk, økonomi, studenter og samfunnet. Den journalistiske friheten er stor, og du vil få muligheten til å skrive saker, leserinnlegg eller reportasjoner som skal spres gjennom medier og nettside. Som journalist i Symp blir du en del av Symps store nettverk, der du får muligheten til å komme i kontakt med intervjuobjekter. Det spiller ingen rolle om du har skrivererfaring eller ikke. Det eneste vi krever av deg er engasjement og motivasjon. Høres dette ut som deg? Søk redaksjon!

Program

Hvor høyt tør du å sikte, og hvor stort tør du å drømme? Har du lyst å være den som dro Barack Obama til NHH? Liker du å pushe grenser? Har du en våt drøm om å snakke business med Elon Musk? Eller digger du bare utfordringer og har lyst til å være med på et eventyr? Da er programseksjonen noe for deg!

NHH-Symposiet har lang tradisjon med å få de mest aktuelle og beste foredragsholderne. De snakker om utfordringene som har vært, utfordringene som foregår, og ikke minst morgendagens utfordringer; og hvordan disse kan møtes. Vi skal hente verdens smarteste og dyktigste foredragsholdere, og sy dette sammen til en fantastisk konferanseopplevelse. Det beste med programseksjonen er at vi kan gjøre akkurat som vi vil, og at vi ikke har noen begrensninger. I programseksjonen vil du få ansvar, utfordringer og ikke minst muligheten til å leve ut dine drømmer. Vi skal skreddersy et program som får alle som ikke deltar til å angre. Dette blir tidenes eventyr – og jeg vil ha med meg deg på laget!

Programsjef
Fredrik Moracchioli Lura

Assisterende programsjef
Martha Schøyen Raaum

Kontaktinfo

Susanne Thue
susanne.thue@symposiet.no

46459529 

For å sikre at vi klarer å gjennomføre en tilfredsstillende og knirkefri TraineeCamp, trenger jeg fire utadvendte personer som har lyst å utforme en viktig del av konferansen fra bunnen av. Det er også viktig at dere er klare for å jobbe i team, da oppgavene vil være dynamiske og ofte trenger mer enn et godt hode. Til slutt vil jeg også ha behov for en strukturert og pliktoppfyllende student som vil få ansvar for å ta seg av alt som har med lokaler og bevertning å gjøre. Om du er glad i å utfordre deg selv og har et øye for de finere ting i livet vil dette være noe for deg!

Kontaktinfo

Simen Tveit Holen
simen97@outlook.com
92834052 

Liker du å underholde? Drømmer du om å stå på scenen foran en fullsatt aula og spre glede til næringslivstopper?

Da er ikke dette stillingen for deg :(

Som sympsjonær i underholdningsavdelingen er det ikke ditt ansvar å hoppe og sprette på scenen. Det du derimot skal gjøre er å få booket inn folk som er latterlig gode på akkurat det. 

En konferanse med subpar underholdning kan nødig kalles komplett. Jeg er derfor på utkikk etter fire spilloppmakere med en sjette sans for hva som underholder de ypperste toppene i det norske næringsliv. Her er det viktig at du har kvesset de kreative fibrene dine skarpere enn damaskuskniver, og at du er villig til å dykke ned i havet av underholdere vi etter hvert skal få på scenen i aulaen. Om du har struktur, vilje og humør nok til å bli med meg videre på reisen mot et heseblesende show, så ikke nøl med å søke!

Kontaktinfo

Thomas Davis
thomasdavis97@gmail.com

 +47 466 97 883

Jeg er på utkikk etter mitt eget dream team av studenter, som skal hjelpe meg å konstruere Symposiets famøse workshops. Dette er stillingene for deg som vil virkeliggjøre dine villeste formidlingsfantasier og la deltagerne på konferansen lære noe nytt på en ny måte!

Sammen skal vi utforme fantastiske ideer , og påse at selve utføringen står i stil med planene. Mulighetene er grenseløse, dette blir hva vi gjør det til!

Jeg er på utkikk etter én mellomleder og to sympsjonærer som skal hjelpe meg å dra dette lasset med sin entusiasme og kreativitet. Siden mulighetene er nettopp grenseløse er det viktig at en mellomleder er klar til å sparre ofte og om mye, og dessuten ikke er redd for tøffe tak. Jeg leter etter deg med initiativet til Greta Thunberg og gjennomføringskraften til Kjell Inge Røkke!

Som sympsjonær er det viktig at du bringer med deg et brennende engasjement for å utgjøre en forskjell under konferansen. Du må være en som fungerer godt i teamarbeid og vet å spille andre gode, men også komfortabel med å ha mye ansvar og å løse ting selv. Fellesnevner for alle i workshop er at de kreative antennene er finstilt!

Kontaktinfo

Michael Sollund
sollund.michael@gmail.com

+47 456 96 772

I Aktiviseringsgruppen skal vi sørge for at Symposiet 2021 blir husket for mer enn bare å sitte og lytte på forelesninger. Vi skal komponere en konferanse og et program som supplementerer foredragene og gjestene våre gjennom kreative innslag hvor alt fra klassiske debatter til rapbattles er på bordet og sørge for at det ikke finnes et snev av kjedsomhet i salen.

Vi er på utkikk etter 2 utadvendte, energiske og flittige studenter til å ta med på laget! Vi kan tilby dere lærerike og diversifiserte oppgaver, stor kreativ frihet og mange morsomme erfaringer.

Om du har lyst til å bli en del av programseksjonen og bidra med å konstruere en givende og underholdende konferanse, så hiv deg rundt og søk!

Kontaktinfo

Tina Sunde Lyngholm
tina.lyngholm@symposiet.no
958 56 504

Elsker du å trikse med data slik Messi trikser med baller? Er du en av de plagede sjelene som nøt hvert sekund av hjemmeeksamen i MET3 og MET4? Kanskje du til og med går BAN?

Okei, hør her! Vi i Studentstemme trenger to datakyndige protesjéer som kan hjelpe oss med å sette sammen en spørreundersøkelse som vi skal sende ut i det ganske land. Etter dette trenger vi at deres vakre sinn og fingre formulerer denne dataen på en gøyal og hensiktsmessig måte. Dette vil nemlig danne datagrunnlaget for studentenes stemme. Resultatet av dette iherdige arbeidet blir selvsagt vist i sin helhet under konferansen. 

Som analytiker i Studentstemme kan det være fordelaktig å ha en del forkunnskaper, men det aller viktigste er at du skal ha det gøy samtidig som du setter ditt preg på Symposiet 2021!

Dersom dette er et prosjekt du har evnen og motet til å begi deg ut på, så høres vi veldig snart!

Økonomi

Hei, og velkommen til Symposiets minste seksjon – Økonomiseksjonen! 

Vårt ansvar er at NHH-Symposiet skal til enhver tid overholde norsk regnskapslov og sørge for at budsjetteringen av prosjektet skal gå så sømløst som mulig. Videre så kommuniserer vi med de resterende seksjonene på alt som omhandler økonomi – enten om det er utlegg som skal leveres, budsjett som skal revideres eller fakturaer som skal sendes ut til deltagere. Vi er per nå åtte stykker, inkludert meg selv, i Økonomiseksjonen, og vi skal ikke ansette noen flere med mindre vi ser behovet for det. Vi gleder oss dog ekstremt mye til å bli kjent med resten av symp-familien!

Økonomisjef
Carsten Gilje

Assisterende økonomisjef
Odin Dager Moe

Marked

Markedsseksjonens hovedansvar er å skaffe deltakere til konferansen. Vi er gjengen som med godt humør, engasjement og stå-på-vilje skal overbevise aktører fra næringslivet om å komme seg på NHH-Symposiet 2021. Vi ansetter ikke i denne runden, men vi gleder oss veldig til å bli kjent med alle dere nye sympsjonærer!

Markedssjef
Elias Sandnes

Assisterende markedssjef
Karina Wessel

Samarbeid

Hei og velkommen til samarbeidsseksjonen! Hovedfunksjonen vår er å anskaffe samarbeidspartnere som ønsker å bidra finansielt til konferansen, samt bistå med sin brede kompetanse. Vi skaffer hovedsamarbeidspartnere til konferansen og øvrige samarbeidspartnere, leverandører, produktsponsorer og fordelsavtaler. Vi har direkte kontakt med sentrale aktører i næringslivet, og er en variert seksjon med en utrolig bratt læringskurve. I tillegg arrangerer vi StudenSymposiet – en endagskonferanse for studentene. Vi ansetter dessverre ingen denne runden, men gleder oss til å bli kjent med hele symp-familien!

Samarbeidssjef
Cecilie Brakstad

Assisterende samarbeidssjef
Daniel Berlin