Velkommen til NHHS

Velkommen som ny student ved NHH og dermed også nytt medlem av NHHS – Norges handelshøyskole Studentforening! 

Nå i oppstartsfasen er det naturlig at du som ny student har mange spørsmål. eksempelvis lurer du kanskje på hva som er forskjellen på NHH og NHHS? En ting du kan markere deg allerede nå er at både skolen og studentforeningen er over gjennomsnittet glad i forkortelser, så disse er to av mange! NHH står for Norges Handelshøyskole, mens NHHS står for Norges Handelshøyskole Studentforening! Den neste forkortelsen du vil komme borti i nærmeste fremtid, om du ikke allerede har det, er FKU, som står for førstekullsuken. Dette er NHH sitt svar på den berømte fadderuken. Det vil være noen ulike men også samlede arrangementer for nye bachelorstudenter, masterstudenter og internasjonale studenter samt åpne aktiviteter som vil være alkoholfrie. Billetter til FKU kjøpes i appen Orbi. 

Det første på timeplanen for bachelorstudenter i FKU er immatrikulering mandag klokken 10.00, som er en seremoni for å markere starten som student på NHH. for masterstudenter er denne tirsdag klokken 10.00. Seremonien er obligatorisk, og du skal møte opp i aulaen som du finner innenfor inngang C. Kleskode er pent. Et sikkert valg vil være dress for gutter og kjole/skjørt for jenter. 

Mer info om FKU vil du finne på nhhs.no, og gjennom denne linken her:

https://nhhs.no/forstekullsuken-2023/ 

Videre oppfordrer vi deg til å bli medlem av gruppen “Vi som begynner på NHH høsten 2023” på facebook, og å følge nhhstudentforening på instagram, her vil det komme jevnlige oppdateringer frem mot og undervegs i FKU. 

Les gjerne mer om NHHS og hva vi har å by på i magasinet under!

Vi gleder oss til en fantastisk førstekullsuke, og mange gode NHHS-år med deg!

Med vennlig hilsen

FKU-komiteen 2023