Rekrutteringsuken 2022

REKRUTTERINGSPORTAL

Rekrutteringsuken 2022

Din første uke på NHH er over og endelig er tiden inne for Rekrutteringsuken! I løpet av den neste tiden vil alle gruppene i studentforeningen ha opptak og prøve å rekruttere nye medlemmer.

Vi på NHH er så heldige å ha Norges beste studentforening (NHHS). Den består av et utrolig antall grupper som spenner over så mange felt at det er umulig å ramse opp. For at du skal klare å finne ut hvilke interessegrupper og underutvalg som passer for nettopp deg, kommer Rekrutteringsuken som en reddende engel.

Vi skal bruke Rekrutteringsportalen aktivt, og her vil du finne informasjon om de ulike gruppene, lenke til Facebook og Instagram-sider, samt dato og påmelding til opptak.

Dette opplegget skal sørge for at du får bedre oversikt og gi deg en smakebit av den yrende gleden, det smittende engasjementet og fantastiske samholdet i NHHS! Vi skal hjelpe dere gjennom jungelen av ulike grupper til akkurat den delen av NHHS som matcher dine interesser eller som du rett og slett er nysgjerrig på. NHHS kan tilby noe for enhver smak, så sørg for å få med deg all informasjon på nhhs.no, Instagram og Facebook!

Mandag 22. august

Informasjonsmøte og Åpen dag

På informasjonsmøte på mandag vil Kjernestyret og Leder NHHI fortelle om alt det spennende som skjer i NHHS! Møtene begynner klokken 09:00 i Aulaen for Master og internasjonale, og 10:00 for Bachelor. På mandag er det også duket for NHHS sin  åpne dag. Her kan du bli kjent med alle de åpne gruppene og lære om alle de åpne tilbudene vi har i vår kjære studentforening.

Tirsdag 23. august

Møt idrettslagene

NHHS består av ca 70 ulike idrettslag som driver med alt fra e-sport til fotball og motbakkeløp. Denne dagen vil du få mulighet til å bli bedre kjent med dem på Stemmemyren mellom klokken 10:00 og 15:00.

Onsdag 24. august

Møt Underutvalgene og Interessegruppene

Onsdag kan du møte alle underutvalgene og interessegruppene våre i Aulaen på NHH og på Lehmkuhl!

Møt Aulaen og Kjelleren

Onsdag kveld er det duket for Møt Aulaen, etterfulgt av Møt Kjelleren! Her får Kjellergruppene vise hva de holder på med. Innslipp vil være fra klokken 19:00.

Torsdag 25. august

Opptakene begynner!

De første gruppene i NHHS begynner med sitt opptak denne dagen! Sjekk ut https://sok.nhhs.no for mer informasjon!