Rekrutteringsdagen

Rekrutteringsportalen

Rekrutteringsdagen 2022

Semesteret er igang. I løpet av uke 3 inviterer rundt 50 interessegrupper, underutvalg og idrettslag til opptak.

Vi på NHH er så heldige å ha Norges beste studentforening (NHHS). Den består av et utrolig antall grupper som spenner over så mange felt at det er umulig å ramse opp. For at du skal klare å finne ut hvilke interessegrupper og underutvalg som passer for nettopp deg, har du mulighet til å møte gruppene som skal rekruttere.

På grunn av koronasituasjonen og kapasitetsbegrensninger på arrangementet er vi nødt til å være ekstra varsomme. Tiltakene som blir presentert i nærmeste fremtid vil være avgjørende for  Vi skal bruke Rekrutteringsportalen aktivt, og her vil du finne informasjon om de ulike gruppene, lenke til Facebook og Instagram-sider, samt dato og påmelding til opptak.

Dette opplegget skal sørge for at du får bedre oversikt og gi deg en smakebit av den yrende gleden, det smittende engasjementet og fantastiske samholdet i NHHS! Vi skal hjelpe dere gjennom jungelen av ulike grupper til akkurat den delen av NHHS som matcher dine interesser eller som du rett og slett er nysgjerrig på. NHHS kan tilby noe for enhver smak, så sørg for å få med deg all informasjon på nhhs.no, Instagram og Facebook!

Program

På grunn av restriksjonene satt av regjeringen, kommer opplegget til å foregå digitalt.

16:00 blir det livestream. Gruppene som rekrutterer kommer til å presentere seg selv. Du har mulighet til å stille spørsmål til hver av gruppene. Link til livestreamen kommer på selve rekrutteringsdagen.

Tiltak og smittevern

På grunn av restriksjonene, kommer rekrutteringsdagen til å bli avholdt digitalt. Grupper som intervjuer kan ha intervjuene fysisk, men ha et digitalt alternativ. Sportslagene må følge restriksjonene satt av regjeringen og Bergen kommune. Dere finner de her 

For å sikre oversikt over hvem som har vært på ulike opptak, må du i år registrere deg på forhånd for å delta på opptak! Gå inn på sok.nhhs.no og legg igjen kontaktinformasjon til laget du er interessert i!