Prosjekter

NHHS har tre underutvalg som skiller seg litt fra de andre: UKEN, Bergen Challenge og NHH-Symposiet. UKEN og NHH-Symposiet er prosjektorganisasjoner som står for et arrangement på vårparten i henholdsvis partalls- og oddetallsår, mens Bergen Challenge arrangerer studentidrettsfestival på høsten i oddetallsår.

UKEN

UKEN 20 blir årets største studentdrevne festival. Over 1200 frivillige fUKENsjonærer går sammen for å skape 17 dager med fest og moro! UKEprogrammet blir spekket med alt fra elleville konserter og revy, til verdensrekordforsøk, barne- og eldredager og mye mye mer.

Sentralt under festivalen står UKErevyen, som er selve sjelen til UKEN. Hver UKEN settes det opp en helt egen revy som opptil flere ganger har vunnet NM i studentrevy, senest i fjor. I tillegg til revy skapes det år etter år elleville opplevelser ved konsertarenaer som UKEteltet og Aulascenen. Store artister har gjestet UKEN gjennom tidene, blant annet Axwell Λ Ingrosso, MØ, Backstreet Boys, Kygo, Veronica Maggio, 50 Cent, The White Stripes, Tiesto og Karpe Diem. Den magiske stemningen som skapes i UKEteltet og Aulaen når noen av verdens største stjerner entrer scenen er helt uvurderlig både for gjester og fUKENsjonærer.

Med revy og konserter i fokus er likevel det beste med festivalen den bredden som finnes både når det gjelder arrangementer og fUKENsjonærenes arbeidsoppgaver! Her finnes det noe for en hver smak, og tre uker med fantastiske opplevelser for store og små gjør at UKEN er et kulturarrangement man ikke burde gå glipp av!

SL Bergen Challenge

SL Bergen Challenge (SLBC) er Norges største studentidrettsfestival, med over 600 funksjonærer og 2300 deltakere. Fire herlige oktoberdager fylles Bergen med studenter fra hele landet. Deltakerne samles i Vestlandets hovedstad for å konkurrere i over 24 ulike idretter. Her finner en alt fra futsal og volleyball til sjakk og E-sport. Med et begivenhetsrikt program skal vi sammen skape en møteplass der idrettsglede og kultur står i sentrum.

SLBC er en idrettsfestival og dette innebærer at vi arrangerer en rekke kulturarrangementer. Her setter vi blant annet opp en revy i Aulaen, i tillegg til en spektakulær åpningsseremoni på Festplassen og en eventyrlig bankett i Grieghallen. Her finnes det noe for enhver smak, og vi ønsker å ha med deg fra starten!

SL Bergen Challenge avholdes i høstferien 2020, og ansetter to ganger dette semesteret. Første søknadsrunde åpner 02.september med frist 06.september kl.16:00.

Bli med fra starten!

NHH-Symposiet

NHH-Symposiet er veletablert som en av Europas største studentdrevne næringslivskonferanser og arrangeres utelukkende av studenter ved NHH. NHH-Symposiet tar sikte på å være studentenes stemme i samfunnsdebatten, og skal sette temaer som vi studenter syns er viktige på dagsordenen. Selve konferansen går over to dager og avholdes annethvert år. Siden 1983 har NHH-Symposiet vært en prestisjetung konferanse, og har i dag omlag 350 deltagere.

Konferansen har gjennom årene hatt noen av verdens fremste representanter fra politikk, akademia og næringslivet som bidragsytere. Blant annet kan Martin Wolf, Henry Kissinger, Yngve Slyngstad, Gro Harlem Brundtland, Kåre Willoch og Michael Porter nevnes blant mangfoldet av foredragsholdere. NHH-Symposiet skal være en viktig arena for dagens og morgendagens samfunnsaktører. Her skal nye tanker og ideer skape løsninger på de utfordringene vi vil møte i fremtiden. Vårt mål er å lage Norges beste konferanseopplevelse gjennom et engasjerende og dagsaktuelt tema, inspirerende foredragsholdere og utgjøre det vi kaller «den perfekte møteplass» for næringsliv, politikk, kultur, akademia og studenter.

NHH-Symposiet er også viden kjent for å arrangere verdens beste togafest, Symposion! Gled deg til førstekullsuken og kvelden etter NHH-Symposiet!

Neste Symposium arrangeres 23. til 24. mars 2021.