Oppdatering 4.9.2020

Først og fremst; tusen hjertelig takk for innsatsen den siste uken! Fundamentet vi legger ned nå for å unngå videre smittespredning er kritisk for at vi så snart som mulig kan komme tilbake til “hverdagen”.

I dag så vi for første gang at smittetallene på NHH falt vesentlig. Dette gir lys i enden av tunnelen, men vi har fortsatt en vei å gå. Siden situasjonen fortsatt er alvorlig og uoversiktlig, vil nedstengingen av all fysisk aktivitet i NHHS bli forlenget til og med søndag 13. september.

Det innebærer at alle tiltakene kommunisert forrige fredag fortsatt gjelder. Det inkluderer, men er ikke begrenset til:

  • Alle NHHS-lokaler er stengt. Dette inkluderer blant annet kontorer på Merino og i Nybygget, Økonomiformidlingens kontorer i sentrum, NHHS sine lager og Kjelleren.
  • Fysiske arrangementer i regi av grupper i NHHS er avlyst. Dette inkluderer blant annet treff på kontorer, kick-off, fester og allmøter
  • Bedriftspresentasjoner foregår digitalt
  • NHHI-treninger er avlyst

Husk at det finnes så mange muligheter til digitale ting man kan gjøre sammen! Det er viktig at vi sammen klarer å opprettholde aktivitetsnivå og tilstedeværelse, selv om denne ikke kan være fysisk enn så lenge.

Dersom du er i karantene og trenger hjelp til handling eller andre gjøremål, så minner vi om Koronahjelpen NHHS som kan nås på ekstern@nhhs.no. Ingen sak er for liten og ingen sak er for stor. Vi er sammen om dette!

Om du har noen spørsmål kan du ta kontakt med kontaktpersonen din i Kjernestyret eller leder Marthe-Caroline Dahle på 932 12 786 eller leder@nhhs.no


Originalpost 28.08.2020

Kjære alle medlemmer av NHHS!

De siste dagers smitteoppblomstring på NHH har vist at det er nødvendig at vi sammen trapper opp kampen mot Covid-19. Situasjonen er uoversiktlig, og vi anser det som nødvendig at vi tar et steg tilbake og trekker i bremsen.

Derfor velger vi å innføre en pause i studentforeningen fra og med i dag, fredag 28. august, klokken 16.00 til og med søndag 6. september klokken 23.59.

Dette innebærer, men er ikke begrenset til:

  • Alle NHHS-lokaler stenger. Dette inkluderer blant annet kontorer på Merino og i Nybygget, Økonomiformidlingens kontorer i sentrum, NHHS sine lager og Kjelleren. Dersom du har ting eller eiendeler du ønsker å hente må dette gjøres før i dag, fredag 28. august, klokken 16.00. 
  • Fysiske arrangementer i regi av grupper i NHHS avlyses. Dette inkluderer blant annet treff på kontorer, kick-off, fester og allmøter
  • Bedriftspresentasjoner foregår digitalt
  • NHHI-treninger avlyses

Det er viktig å understreke at dette betyr at NHHS kan fortsette digitalt! Vi oppfordrer sterkt til at grupper planlegger digitale arrangementer for å opprettholde aktivitet og engasjement innad i gruppen sin. Dette er ekstra viktig nå som de fleste har tatt opp nye medlemmer, slik at dere får blitt kjent med hverandre.

Og husk: Det er ingen skam å teste seg eller å få påvist Covid-19. Eneste måten vi sammen kan sikre kontroll er ved å teste ved mistanke, holde avstand og ha god håndhygiene.

Om du har noen spørsmål, kan du ta kontakt med deres kontaktperson i Kjernestyret eller leder Marthe-Caroline Dahle på telefon 932 12 786 eller leder@nhhs.no. 

Dersom du får påvist Covid-19, anbefaler vi at du tar kontakt med NHH ved prorektor Malin Arve på korona@nhh.no slik at vi kan få en oversikt over situasjonen. Spørsmål og andre koronahenvendelser relatert til NHH kan også sendes hit.

Vi holder dere oppdatert!