Vi er enormt glade for å endelig kunne ønske deg velkommen til NHHS sin splitter nye nettside! De nye nettsidene våre skal bli en pålitelig informasjonskanal hvor du skal være sikret å finne svar på det du måtte lure på.

Hva er de største endringene?

  • Brukerpålogging – Vi har fjernet brukerpålogging og flyttet alle dokumenter som tidligere lå bak påloggingsmur til G Suite. Logg på med studentnummer@nhhs.no og ditt NHHS-passord og åpne den delte driven NHHS Felles for å få tilgang til dokumentarkivet. For hjelp til å logge på, trykk her.
  • Fokus på arrangementer – Gjennomsyret for hele den nye nettsiden er fokuset på hva som faktisk skjer i studentforeningen. På forsiden vil du finne en oversikt over kommende eventer, og om du vil kan du også åpne kalenderen for å se den fullstendige oversikten.
  • Rask, moderne og tilgjengelig – Designet har fått en kraftig modernisering og serveren er optimalisert for å gi lavest mulig innlastning. I tillegg er menypunktene organisert slik at du raskt kan navigere dit du vil
  • Søk – Tiden hvor du måtte bruke Google for å søke på nhhs.no er over. Endelig kan du søke etter det du lurer på! Alt du trenger å gjøre er å trykke på søkeikonet på hovedmenyen.

Tusen takk til it.gruppen for fantastisk arbeid! Dersom du har noen tilbakemeldinger eller savner noe på nettsiden, ikke nøl med å ta kontakt med Informasjonsansvarlig i NHHS på info@nhhs.no. Vi er glade for tilbakemeldinger på alt fra skrivefeil til større ting som kan gjøre nettsiden bedre innholdsmessig eller enklere å navigere på.

Hjertelig velkommen til vår nye nettside!