Mentorordningen

Mentorordningen NHHS er en lavterskel spørretjeneste for nye studenter ved NHH. Vi tar sikte på å øke inkludering, samt skape trygghet for studenter som lurer på hva som venter dem ved studiestart, eller de som sitter igjen med spørsmål etter at støvet fra førstekullsuken har lagt seg. Hvilke undergrupper passer for meg? Hvor finner jeg informasjon om rekrutteringsuken? Hvem kan jeg snakke med dersom jeg vurderer et semester i utlandet?

Mentorordningen tilbyr spørsmålstjeneste, samt personlig møte med mentor. Mentorene består av en rekke studenter med ulik erfaring, som kan gi råd og innspill om alt fra byen Bergen, studentforeningen og livet som student generelt. Alle nye bachelor- og masterstudenter vil bli kontaktet av sine mentorer i løpet av sommerferien.

Det er mange tilbud på skolen, og vi håper vi kan hjelpe deg med å navigere mellom jungelen av informasjon eller henvise deg til de riktige stedene. Mentorordningen har derfor som mål at din oppstart på skolen skal være så behagelig som mulig.

Lik gjerne Mentorordningen NHHS på facebook for å holde deg oppdatert på nyttige lenker, FAQ, tips og triks mm.

Med vennlig hilsen,

Alle oss i Mentorordningen NHHS