Logg inn

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Booking av ressurser i NHHS

Trykk på menyen under for å se mer.

 • Teknisk Gruppe

  Ved booking av anlegg/partyrack sender man mail til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.. For alle andre henvendelser kontakter man Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

  Send mail med informasjon om hva som trengs av utstyr og ressurser (kompetanse, mikrofoner, lys, osv.), og når og hvor dette trengs. Spesifiser også info om arrangementet (tidspunkter, øvinger, innhold) og hva det skal brukes til. Sett også opp hvilken interessegruppe/underutvalg du kommer fra, samt en kontaktperson med telefonnummer.

  Det er en måneds booking frist booking av aula- og campus-arrangement, eller andre arrangement hvor man har behov for teknikere. For booking av anlegg gjelder onsdag før onsdag før arrangementet.

  Merk at ved for sen tilbakelevering av av partyrack og XLED vil det forekomme et gebyr på NOK 1000.

  NB! For alt videoteknisk (dvs. video, powerpointframvisning, projektor osv.), kontakt K7 minutter.

  Klubb og kulturutvalget

  Mail sendes til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. og Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. med dato, start- og sluttidspunkt, hvor skjenking skal foregå, anslag på hvor mange som kommer, hvorvidt det er åpent eller lukket arrangement og kontaktperson med telefonnummer. Forutsetter at du har booket lokalet (se annet punkt).

  Grafisk NHHS

  Vi i Grafisk NHHS ønsker at oppdrag primært kommer igjennom Google-formen vår HER. Her vil en bli spurt om oppdragets natur, tanker rundt utseende og spesifikasjoner og når en ønsker at oppdraget skal være ferdig. Hvis dere har spørsmål angående oppdrag kan dere sende mail til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

  Ta kontakt minst 3 uker før dere ønsker oppdraget levert, 5 uker hvis dere ønsker en ny logo.

  Ved andre henvendelser send mail til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  K7 Minutter

  All booking av prosjektorer og lerret går gjennom Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  Redaksjonssaker sendes til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den., med navn på kontaktperson med mail og telefonnummer og hvilket underutvalg/interessegruppe dette er til. Man trenger også en beskrivelse av prosjektet og deadline.

  Ved arrangement i Aulaen, som bedpres, konferanse, konsert, etc der en vil benytte seg av skjermer, projektorer, kameraer eller annet, sendes forespørselen med kontaktperson, beskrivelse av arrangement, tidspunkter, evt øvinger og innhold til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

  Minner om 1 måneds frist på booking av Aula-aktivitet og 3 uker på booking av projektor.

  Foto NHHS

  Fotografer bookes via Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den., der du spesifiserer type oppdrag, navn på underutvalg eller interessegruppe, dato og klokkeslett, eventuelle ønsker om hvor bilder skal tas og hvordan de skal se ut, i tillegg til kontaktperson med telefon og mail.

  Bilder blir sendt til oppgitt kontaktperson når disse er klare, vanligvis innen tre dager i etterkant av oppdraget. Kontakt Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. ved spørsmål om uthenting av bilder og lignende.

  Vaktkorpset

  Mail sendes til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. med Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. på kopi, med spesifisering av dato, hvilke(t) lokale man skal oppholde seg i, hvilke(t) underutvalg/interessegruppe det er, hvilket arrangement det er snakk om, cirka hvor mange man blir, start- og sluttidspunkt, en kontaktperson med telefonnummer for arrangementet, hvorvidt det er åpent/lukket arrangement og om det er åpent for andre enn stud.NHH.

  NHHS Møterom

  NHHS-møterom kan bookes på nhhs.no, under fanen "Tjenester" og Rombooking. Du må logge inn for å få tilgang. Ønsker du å booke over 4 timer, vil forespørselen din automatisk sendes til informasjonsansvarlig i Kjernestyret for godkjennelse.

  Standsplass

  Standsplass til rekrutering eller annen promotering, sendes til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den., med en spesifisering om når og hvor mange man trenger, til hvilket utvalg/interessegruppe og en kontaktperson med telefonnummer. Send inn så tidlig som mulig, da man prioriterer utleie i rekkefølge etter når det kom inn.

  Campus, Klubben, fUKEN, Bagatellen

  Mail sendes til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. og Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.,, der man spesifiserer dato, underutvalg/interessegruppe, cirka hvor mange man blir, start- og sluttidspunkt, om man krysser eller trenger KKU til å selge i baren og en kontaktperson med telefonnummer for arrangmentet.

  Booking av NHH sine lokaler

  For booking av NHH sine lokaler som aula, personalkantine, studentkantine eller auditorium kan du lese om regler og hvordan du søker her.

  Fest på skolen

  For booking av fest i Kjelleren, Kontorlandskapet, Fløien eller generell fest på skolen send søknad til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.. Dersom man ønsker nachspiel på skolen må dette også søkes om.

  Bord

  Mail sendes til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den., med en spesifisering om når og hvor mange man trenger, til hvilket utvalg/interessegruppe og en kontaktperson med telefonnummer. Send inn så tidlig som mulig, da man prioriterer utleie i rekkefølge etter når det kom inn.
 • Kramboden studenthytte
  Kramboden ligger idyllisk til sør for Bergen i et området som heter Bontveit. Hyttens makskapasitet er på rundt 100, men det går også fint å dra opp med mindre grupper. Ved leie av hytten koster det underutvalg 30kr per pers og stud.nhh 50kr per pers som går til vedlikehold av boden. For spørsmål angående hytta, ta kontakt med Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..
 • Svæveru' har en 8-seters sort Volkswagen Caravelle til utleie for alle i studentforeningen. Prisen ligger på lave 12,5 kr/km, alt inkludert. Klikk på ønsket tidspunkt for leie, og les nøye mailen du mottar etter booking.

  Ha en fin tur!
  Mobilø® | Svæveru
  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  Klikk på ikonet for å åpne bookingside.

 • Ved billettsalg eller annet salg av tjenester i regi av NHHS, må salgene slås inn på et kassesystem for at det skal bli korrekt registert i forhold til NHHS sitt regnskap. NHHS har 3 iZettle bankterminaler som kan lånes ut til grupper som trenger dette.

  For booking av iZettle eller spørsmål vedrørende regler for salg, kontakt Økonomiansvarlig i Kjernestyret, Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.