Logg inn

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Ønsker du et spennende og lærerikt år?

Ønsker du et spennende og lærerikt år? NHH Aid i samarbeid med UNICEF tilbyr årlig NHH studenter et unikt og utfordrende internship for deg som ønsker å lære mer om internasjonalt utviklingsarbeid. 

Søknadsfrist: 23. februar

 

Vi søker deg som…

  • Er underveis i studieløpet ved NHH
  • Trives med å jobbe i team
  • Har gode dataferdigheter
  • Er selvstendig med stå-på-vilje
  • Har analytiske egenskaper
  • Har interesse for humanitært arbeid
  • Kommuniserer godt med formuleringsevne på både norsk og engelsk

Søknadsbrev, CV, vitnemål fra NHH og VGS og attester sendes inn til: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Internshipet innebærer ett semester ved UNICEF Norge i Oslo, og ett semester ved UNICEF Malawi i Lilongwe, Afrika. Vi ansetter to interns fra NHH, hvor den ene starter i Malawi og den andre i Norge, for så å bytte halvveis.

Gjennom året vil du få en unik innsikt i hvordan UNICEF, FNs barnefond, jobber for å sikre barnas rettigheter globalt. Du vil i tillegg få erfaring med internasjonalt utviklingsarbeid, innsikt i FN-systemet og en døråpner til en internasjonal karriere. Arbeidsoppgavene vil være tilpasset dine egenskaper og interesser, samt kontorene sitt behov under perioden du er intern.

Hos UNICEF Norge vil du lære mer om markedsføring og hvordan organisasjonen arbeider med fundraising ut mot næringslivet. Du vil jobbe med å generere penger gjennom UNICEF sine samarbeidspartnere, samt å synliggjøre organisasjonen. Oppgavene er varierte og inkluderer alt fra dialog med næringslivet til dataanalyse. 

Hos UNICEF Malawi vil du arbeide med prosjekter rettet mot utdanning, både administrativt og gjennom feltturer. Du kommer til å ta del i UNICEF sitt samarbeid med myndighetene og andre organisasjoner i landet, samt vil du bistå i samarbeidet mellom UNICEF Norge og UNICEF Malawi. Til slutt vil du også dele dine opplevelser gjennom blogging og Instagram. Oppholdet i Malawi er en eksklusiv mulighet for NHH studenter til å utvide sine horisonter og oppdage en verden som en sannsynligvis har vært ukjent med tidligere. 

Internshipet er en gylden mulighet for NHH studenter som ønsker en internasjonal karriere, samt en perfekt måte å presse unik, relevant arbeidserfaring inn i studieløpet. Søknadsfristen er 23.02.2020, og sendes til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.. Ved ytterligere spørsmål oppfordres det til å sende mail til nåværende intern, Tuva Greaker, på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..