Logg inn

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Gullroten - Studentforeningens hederspris

I NHHS finnes det mange mennesker som legger ned mye tid og innsats for å drifte og gjøre studentforeningen så fantastisk som den er. Vi har et utrolig studentengasjement, og det er noen ildsjeler som utmerker seg i ekstra stor grad. Det er disse ildsjelene vi ønsker å hedre gjennom utdelingen av studentforeningens hederspris, Gullroten.

Prisen deles ut under 17. mai-frokosten på NHH, og utdeles for å gjøre ære på de som alltid yter det lille ekstra for NHHS innenfor sine ansvarsområder over lengre tid.

Alle medlemmer i NHHS kan nominere kanditater de mener fortjener prisen, og nominasjoner sendes inn til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. innen søndag 5. mai. Nominasjonen må inneholde en god begrunnelse for hvorfor personen du ønsker å nominere fortjener prisen, og på hvilken måte du mener den nominerte har utmerket seg særskilt positivt over en lengre tidsperiode.

 

Regler:

  • Utmerkelsen skal gis til maksimalt tre personer per år.

  • Alle medlemmer av NHHS skal få muligheten til å nominere kandidater de mener fortjener utmerkelsen.

  • Nominasjonene offentliggjøres ikke.

  • Prisen skal ikke deles ut til medlemmer av sittende storstyrer (herunder Kjernestyret, UKEstyret, styret i NHH-Symposiet og styret i Bergen Challenge) eller til sittende medlemmer av Representantskapet.

  • Det er KS som bestemmer hvem som skal motta utmerkelsen, på grunnlag av nominasjonene som kommer inn og egen kjennskap til medlemmer i studentforeningen.

  • Utmerkelsen skal deles ut høyst én gang i året, på 17.mai-frokosten, dersom man finner verdige kandidater.

  • Prisvinnerne får et eksemplar av Gullrot-medaljen, gratisbillett til 17.mai-frokosten, og evigvarende heder og ære.

 

Vi gleder oss til å motta nominasjoner fra deg.

Med vennlig hilsen,

 

Kjernestyret 2019