Logg inn

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Kjartan Lauritzen og EMIR presentert av NHHS Backline Music

Én helaften, riktig nok ikke "Fredag", men lørdag 9. februar! – NHHS Backline Music er stolte av å kunne invitere til Kjartan Lauritzen og EMIR i Aulaen på NHH + etterfest i Kjelleren med Oral Bee og DROPS! Om du ikke fikk sikret deg billett til Kjartan Lauritzen på Verftet, trenger du altså ikke fortvile! Nå får du mulighet til å oppleve en helaften med Balestrandsfenomenet, støttet av en rekke andre artister!

I 35 år har NHHS Backline Music arrangert konsert og standup på Norges Handelshøyskole. Artister som Karpe Diem, Cezinando, Arif og Radioresepsjonen utgjør noen av de mange som har fylt Aulaen på NHH. I 2019 skal 35 år feires, og hele Bergen er invitert!

Akrobaten, fenomenet og showpluggen Kjartan Lauritzen er tilbake i klubben! Med ny musikk i bagasjen og en tettpakket festivalsommer bak seg, kommer Kjartan og gjengen til Aulaen på NHH for å stimulere endorfinproduksjonen i din og dine venners hjerner. Kjøp billett tidlig og gjør deg klar for en varm og intens opplevelse. Velkommen til vinterens villeste fest!

Onge Sushimane blir til Emir og kjører sitt eget løp. Men han er fortsatt like rå.

Sushi X Kobe skriker lojale fans, P3-listinger, sommerhits og utallige festivaler som ble revet ned av ivrige moshpits og en voldsom live-energi! Og nå kommer Sushi til å kjøre sitt eget løp under døpenavnet Emir. Hans første låt ut var "Faller", produsert av svenske X, som nikker til britiske dansegulv, men samtidig med en tekst som sentrerer rundt feilkoblinger, tanngnissing og speilbilder som ikke ser ut som man skulle ønske. Andre låter fra det aktuelle albumet "Mer av deg" som "Alltid" og "Mer av deg" spiller også høyttalerne av skaftet rundt om i Norges land.

ETTERFEST:

Oral Bee

Rapperen, musikkprodusenten og forfatteren fra Nesodden har gjennom mange år bygd seg opp et godt navn i musikkbransjen, og er kjent for å alltid levere upåklagelig stemning på sine konserter! Med slagere som "Baris", "Begynte på Bunnen" og "Pimpguden befaler meg til det" vil han skape eufori i Campus etter Kjartan + Emir.

DROPS

Drops er DJ Unge Gluten og DJ/VJ Stiv Jobb. Spiller alt, alltid, med video til. Bringer det groveste afterpartyet til Klubben.

Det er nå et begrenset antall billetter igjen, OG IKKE LA DETTE BLI NOE DU GÅR GLIPP AV! Lyd, lys, jubel og feststemt publikum kan oppleves i Aulaen, Kjelleren - Campus og Klubben 9. februar. Håper vi snakkes der!

Link til FB-Event: https://www.facebook.com/events/377926549625107/