NHHS presenterer stolt Eksamenskos 2021!

I år vil det være en rekke aktiviteter og arrangementer i eksamensperioden som alle kan være med på. Dette er tilbud som vil kickstarte julestemningen og gi deg et lite avbrekk i eksamenslesingen! Disse tilbudene innebærer alt fra pakkeleker, minikonserter, turer, konkurranser og vafler. Under finner du en oversikt over alle tilbudene som finnes de kommende ukene.

Arrangement

Pepperkaker, klementiner og julebrus i NK i regi av Kjernestyret

Allerede på mandag 22. november kjører vi i gang med eksamenskos! Stikk innom Nykantinen mellom klokken 12:30 og 13:30 for å få litt påfyll av motivasjon i form av et glass julebrus og litt julegodt!

Eksamensåpent i Klubben

27. og 28. november, 4., 5., 11. og 12. desember holder Klubben åpent fra 12-14 der det blir servert nystekte vafler, pepperkaker og masse julekos<3 Dette er åpent for alle, så det er bare å ta turen ned til kjelleren for et avbrekk i lesingen eller en ekstra hyggelig helgelunsj

Hundekos

Bergen Terapihund er igjen tilbake for å hjelpe studenter gjennom eksamenstiden. Karen har med seg Mie, så ta et lite avbrekk i lesingen og få litt kos!

Grupper på maks seks stykker får 20 minutter hver, og det er mulig å se hvem som har trykket på hvilket tidspunkt, slik at du kan dra med venner!

Påmelding: 

29. November: her
1. Desember: her
17. Desember: link kommer senere

Hundekos foregår 29. november, 1. desember og 17. desember på DU03 ( kjent dette semesteret som Sammens Hjørne!)

NB! Husk å skrive fullt navn og telefonnummer :)

Julekonsert med Pikekoret Sangria

Torsdag 25. november avholder Pikekoret Sangria en minikonsert ved hovedinngangen til NHH. Ta deg en pause fra lesesalen og kom for litt julemusikk og en pepperkake eller to! Julekonserten begynner klokken 13:00 ved hovedinngangen

Julekonsert med UKEkoret Optimum

Tradisjonen tro synger UKEkoret Optimum julen inn på NHH. Ta deg en velfortjent lesepause og kom på 20-min minikonsert i trappa ved hovedinngangen med pepperkaker og masse julestemning!

Søndagsturer med NHHI Friluft

Søndag  28. november og søndag 12. desember arrangerer NHHI Friluft tur til Fløien for å se på lystenning! Bli med på tur for å lufte hodet og føle på julestemningen! Turen går fra bunnen av Fløibanen klokken 15:00

Bålkos med NHHI Friluft

Torsdag 2. desember arrangerer NHHI Friluft tur og bålkos på Sandviksbatteriet (væravhengig) Turen går fra NHH klokken 18:00, så kle deg godt og kom i godt humør med tur og bålkos!

Grøt og gløgg med KPMG

KPMG ønsker å spre julestemning og deler ut julegodt. Julekosen avholdes i Nykantinen klokken 12:30!

***AVLYST *** Pakkeleken i Nykantinen

Fredag 10. desember kommer julenissen tidlig til nykantinen med masse pakker som kan vinnes i en pakkelek! Her er det bare å komme til kantinen klokken 12:00 (de første som sitter ved bordene med pakker er med i pakkeleken) og så kjempes det om alle pakkene på bordet! Hvor mange pakker klarer du å kapre deg til før tiden går ut? 

St. Lucia markering

13. desember er det Santa Lucia og det må selvsagt markeres! Vi kan ikke røpe så mange av detaljene enda, men vi lover lussekatter og god stemning til alle som salslitere og biblioteksbrennere!

***AVLYST *** Juleavslutning for 1. kull

Vi ønsker hjertelig velkommen til juleavslutning for 1. kull!

Det vil bli servert grøt og vi stiller med det du trenger for å komme i julestemning. Det er selvfølgelig premie til den (eller de?) som finner mandelen. I løpet av ettermiddagen sørges det også for ypperlig underholdning – her trenger du ikke å bruke Lagranges for å optimere stemningen!

Juleavslutningen vil foregå i Speilsalen. Dørene åpnes klokken 13 og programmet settes opp slik at du kan levere eksamen og koble fullstendig av med en gang!

Påmelding blir lagt ut i arrangementet på FB her onsdag 1. desember.

Vi gleder oss til å komme i julestemning med deg!

KPMG sin Adventskalender