Laster Arrangementer

Semesteret er igang. I løpet av uke 3 inviterer rundt 50 interessegrupper, underutvalg og idrettslag til opptak.

Vi på NHH er så heldige å ha Norges beste studentforening (NHHS). Den består av et utrolig antall grupper som spenner over så mange felt at det er umulig å ramse opp. For at du skal klare å finne ut hvilke interessegrupper og underutvalg som passer for nettopp deg, har du mulighet til å møte gruppene som skal rekruttere.

På grunn av koronasituasjonen og kapasitetsbegrensninger på arrangementet er vi nødt til å være ekstra varsomme. Tiltakene som blir presentert i nærmeste fremtid vil være avgjørende for  Vi skal bruke Rekrutteringsportalen aktivt, og her vil du finne informasjon om de ulike gruppene, lenke til Facebook og Instagram-sider, samt dato og påmelding til opptak.

Dette opplegget skal sørge for at du får bedre oversikt og gi deg en smakebit av den yrende gleden, det smittende engasjementet og fantastiske samholdet i NHHS! Vi skal hjelpe dere gjennom jungelen av ulike grupper til akkurat den delen av NHHS som matcher dine interesser eller som du rett og slett er nysgjerrig på. NHHS kan tilby noe for enhver smak, så sørg for å få med deg all informasjon på nhhs.no, Instagram og Facebook!

Go to Top