Laster Arrangementer

Førstekullsseminar på Kramboden er høstens store happening for førstekullister! Kramboden har vært NHH studentforening sin hytte siden den ble bygget i 1938 og siden har studenter reist på hyttetur og skapt minner for livet. Denne høsten vil turen finne sted fra 10. – 11. september, hold av datoen!

Under førstekullsseminar inviteres alle i 1. OG 2. kull til en storslagen overnatting på Kramboden med god stemning, leker og tidenes mulighet til å bli bedre kjent med de du skal dele dine kommende år på NHH med. For første gang er også 2. kull invitert, da de i fjor ikke fikk æren og gleden av å oppleve det verdigste vi har i NHHS, nemlig Boden. Dette betyr et enda større arrangement enn tidligere og det er en unik mulighet å bli kjent med nye mennesker, på tvers av kull.

Sørg for at du følger @nhhskramboden på instagram slik at du får oppdatering angående påmelding til førstekullsseminaret og andre happenings på boden i løpet av dine år på NHH. DU kan melde deg på arrangementet på Facebook her. Etter du er påmeldt er jobben din enkel: fyll baggen med rikelige mengder av ønsket leskedrikk, så fikser vi resten!

Vi i Hyttestyret, Boden/Glimt, gleder oss til å ta dere imot og det er vårt største ønske at dere skal føle dere like velkomne og hjemme på Kramboden som vi gjør. Det blir ikke annet enn god stemning med 80 studenter samlet på vår kjære Krambod!

Go to Top