The NHH Symposium is hiring for the fourth time

Dear future symptionaries,

First of all, I would like to say thank you for taking the time to read this! Joining the NHH Symposium is the best choice I have made at NHH. As a part of the Symp family, I have been challenged, I have developed myself and not least: I have made many new, good friends. Now I hope to give you the same experience.

The NHH Symposium is Northern Europe’s largest student-run business conference and in March 2021 we are arranging the 20th NHH Symposium. Together we are going to attract over three hundred participants from business, politics, and academia to NHH, to tell them what we are passionate about. We will challenge, inspire and come up with solutions to what we believe to be the greatest challenges of the future.

Now the Symp family is expanding again and we seek sympsjonaries for several exciting positions, of different sizes. Whether you have a passion for community engagement, are an organizer, are creative, love to dance in a toga, or are simply super-eager to join – I hope YOU apply for the NHH Symposium. No prior knowledge is required, only a desire to help. I promise: you won’t regret it.

Sincerely, Sigrid Barstad Sanner

Greetings from the leader
Sigrid Barstad Sanner
sigrid.sanner@symposiet.no
45401879

Event Division

In the Event Division, we make sure the conference becomes an adventurous journey with details and impressions the Norwegian and international business will never forget. This is where the mixture of bottomless creativity and refined logistics belongs, and if these are values you appreciate, we welcome you with open arms.

With more than 170 sympsionaries, the Event Division will grow to become the greatest in the organization. Through eight diverse groups, our responsibility is to facilitate the conference from beginning to end. In the conference hall, the Production team, Technical and Live Video will work on groundbreaking solutions. Outside the conference hall, the Reception, Lounge & Dekor, Transport, Catering and SympHotel will work intensively to give the participants the best overall conference experience as possible.

Head of events
Jakob Braathen

Assistant Head of Events
Aksel Devold

HR

I NHH-Symposiet er Sympsjonærene den viktigste ressursen. Uten det frivillige arbeidet til over 350 studenter vil konferansen aldri kunne gjennomføres. HR- seksjonen skal sørge for at alle disse blir ivaretatt på best mulig måte, slik at motivasjonen og gleden knyttet til arbeidet opprettholdes.

Totalt skal seksjonen vokse til mellom 20 og 30 sympsjonærer med ulike ansvarsområder innenfor intern kommunikasjonsflyt, sekretariat, sympsjonærcafé, generell hverdagsglede og ikke minst Symposion. For deg som enda ikke har opplevd Symposion er det bare å glede seg til forrykende aulashow fylt med rødvinsdrikkende medstudenter kledd i toga!

Vil nettopp DU bidra til å legge til rette for at alle sympsjonærer skal ha en fantastisk og givende tid i organisasjonen, er HR-seksjonen noe for deg!

HR-sjef
Amalie Skolt

Assisterende HR-sjef
Amanda Jennings

Kommunikasjon

Kommunikasjonsseksjonen er Symps kreative hjørne, og er allerede godt i gang med å fronte konferansen på forskjellige måter. Nå skal vi fortsette å designe nettsiden vår, drive Symps kontoer på sosiale medier, lage grafisk profil og produsere nye kampanjer, videoer og kult innhold som vi skal spre til omverdenen. Vi skal tenke, skape og promotere til konferansen er ferdig – og mye mer. Bli med da vel!

Kommunikasjonssjef
Eirik Aarthun

Assisterende kommunikasjonssjef
Lydia Mikele

Program

Hvor høyt tør du å sikte, og hvor stort tør du å drømme? Har du lyst å være den som dro Barack Obama til NHH? Liker du å pushe grenser? Har du en våt drøm om å snakke business med Elon Musk? Eller digger du bare utfordringer og har lyst til å være med på et eventyr? Da er programseksjonen noe for deg!

NHH-Symposiet har lang tradisjon med å få de mest aktuelle og beste foredragsholderne. De snakker om utfordringene som har vært, utfordringene som foregår, og ikke minst morgendagens utfordringer; og hvordan disse kan møtes. Vi skal hente verdens smarteste og dyktigste foredragsholdere, og sy dette sammen til en fantastisk konferanseopplevelse. Det beste med programseksjonen er at vi kan gjøre akkurat som vi vil, og at vi ikke har noen begrensninger. I programseksjonen vil du få ansvar, utfordringer og ikke minst muligheten til å leve ut dine drømmer. Vi skal skreddersy et program som får alle som ikke deltar til å angre. Dette blir tidenes eventyr – og jeg vil ha med meg deg på laget!

Programsjef
Fredrik Moracchioli Lura

Assisterende programsjef
Martha Schøyen Raaum

Økonomi

Hei, og velkommen til Symposiets minste seksjon – Økonomiseksjonen! 

Vårt ansvar er at NHH-Symposiet skal til enhver tid overholde norsk regnskapslov og sørge for at budsjetteringen av prosjektet skal gå så sømløst som mulig. Videre så kommuniserer vi med de resterende seksjonene på alt som omhandler økonomi – enten om det er utlegg som skal leveres, budsjett som skal revideres eller fakturaer som skal sendes ut til deltagere. Vi er per nå åtte stykker, inkludert meg selv, i Økonomiseksjonen, og vi skal ikke ansette noen flere med mindre vi ser behovet for det. Vi gleder oss dog ekstremt mye til å bli kjent med resten av symp-familien!

Økonomisjef
Carsten Gilje

Assisterende økonomisjef
Odin Dager Moe

Marked

Markedsseksjonens hovedansvar er å skaffe deltakere til konferansen. Vi er gjengen som med godt humør, engasjement og stå-på-vilje skal overbevise aktører fra næringslivet om å komme seg på NHH-Symposiet 2021. Vi ansetter ikke i denne runden, men vi gleder oss veldig til å bli kjent med alle dere nye sympsjonærer!

Markedssjef
Elias Sandnes

Assisterende markedssjef
Karina Wessel

Samarbeid

Hei og velkommen til samarbeidsseksjonen! Hovedfunksjonen vår er å anskaffe samarbeidspartnere som ønsker å bidra finansielt til konferansen, samt bistå med sin brede kompetanse. Vi skaffer hovedsamarbeidspartnere til konferansen og øvrige samarbeidspartnere, leverandører, produktsponsorer og fordelsavtaler. Vi har direkte kontakt med sentrale aktører i næringslivet, og er en variert seksjon med en utrolig bratt læringskurve. I tillegg arrangerer vi StudenSymposiet – en endagskonferanse for studentene. Vi ansetter dessverre ingen denne runden, men gleder oss til å bli kjent med hele symp-familien!

Samarbeidssjef
Cecilie Brakstad

Assisterende samarbeidssjef
Daniel Berlin